TUNÇ VE CEYHUN’UN CEZASI BİTMEK ÜZERE

Diyarbekirspor’umuzda geçen sezondan kalma 6’şar maç cezası olan iki futbolcunun yeşil sahalara duyduğu özlem sona eriyor.

TUNÇ VE CEYHUN’UN CEZASI BİTMEK ÜZERE
 Denizli Büyükşehir Belediyespor’la 18 Mayıs 2015’te oynadığımız Play-Off yarı final rövanş maçının uzatma dakikalarında Diyarbekirspor’umuz 1-0 öndeyken,hakem Hüseyin Sabancı rakip takım lehine skandal bir penaltı kararı vermiş ve nedenle çıkan olaylardan sonra PFDK’ya sevk edilen 3 futbolcumuza 6’şar maç ceza verilmişti. Tahkim Kurulu, yapılan itirazlar sonucu Erhan Kurt’un olaylara karışmadığını tespit ederek bu futbolcumuzun cezasını kaldırırken,Ceyhun Demircan ve Tunç Behram’ın cezasını ise onamıştı.

AYVALIK MAÇINDA OYNAYABİLİRLER

Bu sezon ligdeki 3 ve kupadaki 1 olmak üzere 4 maçta oynamayan iki futbolcumuz,19 Eylül Cumartesi günü oynanacak Denizli Büyükşehir Belediyespor mücadelesiyle bu sayıyı 5’e çıkaracak. Tunç ve Ceyhun’un cezası 22 Eylül Salı günü deplasmanda Medicana Sivasspor’la yapılacak Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçıyla sona erecek. Yeniden sahalara dönecek olmanın heyecanını yaşayan Tunç ve Ceyhun, 27 Eylül Pazar günü Ayvalıkgücü Belediyespor’la deplasmanda oynanacak lig maçının kadrosuna alınabilecek
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER