TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren profesyonel futbol takımımız son 2 yılda olduğu gibi bu sezon da ligin sonu yaklaştıkça hakem hataları nedeniyle mağdur olmaktadır.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU BAŞKANLIĞI’NA
 Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren profesyonel futbol takımımız son 2 yılda olduğu gibi bu sezon da ligin sonu yaklaştıkça hakem hataları nedeniyle mağdur olmaktadır. Hakem hatalarının arka arkaya olmak üzere aleyhimize olması haklı olarak ciddi endişelere yol açmakta ve kulübümüzü mağdur etmektedir. Son olarak 11 Mart Cuma günü deplasmanda oynadığımız ve 1-0 yenildiğimiz Derincespor karşılaşmasında müsabakanın İstanbul bölgesi hakemi Ozam Bileyci ilk dakikalarda oyuncumuz Mustafa Kuru’nun gol vuruşunu yapmak üzereyken rakip takım futbolcusu tarafından düşürüldüğü pozisyonda yüzde yüzlük penaltımızı vermemiştir. Bu pozisyonda lehimize penaltı verilmesi ve kural gereği rakip takım oyuncusunun kırmızı kart görmesi halinde takımımız ciddi avantaj sağlayacaktı.Ne var ki hakemin bu tutumu takımımızı şampiyonluk yolunda ciddi anlamda mağdur etmiştir. Maçla ilgili görüntüler tarafımızca temin edilmiş olup sizlere gönderilecektir.
Önceki iki sezonda hakem hataları nedeniyle şampiyonluğu elinden alınan bir kulüp olarak tek isteğimiz sahada adaletli yönetimler olmasıdır. Geçen sezon Denizli Büyükşehir Belediyespor’la oynadığımız Play-Off yarı final rövanş maçında İzmir bölgesi hakemi Hüseyin Sabancı’nın uzatma dakikalarında rakip takıma verdiği penaltı ile mağdur olduğumuz halen hafızalardaki yerini korumaktadır. Bu nedenle gerek bizlerde gerekse camiamızda “Acaba yine şampiyon olmamız engellenmek mi isteniyor?” gibi soru işaretleri oluşmaktadır. Tarafımıza ayrıcalık yapılması peşinde değiliz. Maçlarımızın zorluk derecesini kaldıracak,bizi mağdur etmeyecek hakkaniyet ölçülerine göre yönetim gösterecek hakemler atanmasını talep etmekteyiz. 


                               DİYARBEKİRSPOR A.Ş YÖNETİM KURULU

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER