Üniversite'de Voleybol Şöleni

Dicle Üniversitesi S.K.S Daire Başkanlığı tarafından kapalı spor salonunda “2. Mini Voleybol Şöleni” düzenlendi. Şölene 250 sporcu ve 60 öğretmen iştirak ederken, Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü öğrencilerinin ilimizdeki ilköğretim okullarında oluşturdukları takımlar performansları ile göz doldurdu.

Üniversite'de Voleybol Şöleni
Dicle Üniversitesi S.K.S Daire Başkanlığı tarafından kapalı spor salonunda “2. Mini Voleybol Şöleni” düzenlendi. Şölene   250 sporcu ve 60 öğretmen iştirak ederken, Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü öğrencilerinin ilimizdeki ilköğretim okullarında  oluşturdukları takımlar performansları ile göz doldurdu.

Dicle Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın birlikte oluşturmuş oldukları “Sporla Sosyal Uyum” projesinde yer alan ve çeşitli lise okullarında eğitim gören öğrencilerin de olduğu şölende tüm sporculara madalya ve eğitimcilere de başarı belgesi takdim edildi.

Turnuvada yetenekleri tespit edilen öğrencilerin Dicle Üniversitesi Voleybol takımının alt yapısına dâhil edileceği şölende ayrıca anneler günü olması nedeniyle sporcu öğrencilerin annelerine çiçek verildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 02:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER