Vali Kıraç Amatörlere Malzeme Yardımında Bulundu

Diyarbakır'da kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı olmayan Amatör spor Kulüplerine İl Özel İdaresi ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şubesi tarafından malzeme yardımı yapıldı.

Vali Kıraç Amatörlere Malzeme Yardımında Bulundu

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

Diyarbakır'da kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı olmayan Amatör spor Kulüplerine  İl Özel İdaresi ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şubesi tarafından malzeme yardımı yapıldı

Diyarbakır’da kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı olmayan Amatör Kulübe İl Özel İdaresi ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şubesi tarafından eşofman, spor ayakkabı, top ve müsabaka formalarından oluşan malzeme yardımı yapıldı.

Ziya Gökalp Spor Salonunda yapılan malzeme yardımı töreninde İl Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Türkiye Futbol federasyonu (TFF.) Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ, (ASKF) Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Diyarbakır Şube Başkanı Abdulsamet Karakaş ve birçok yönetici hazır bulundu.

DAYANDAN TEŞEKKÜR

Törende konuşan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan, “ASKF olarak amatör sporcularımızın ve kulüplerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmelerini sağlamak ve onlara malzeme desteği sunmak için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Akyol  ile  Stratejik daire başkanı Muzaffer Karakılçık ile görüştük. Onların bizlere verdiği destekle bu malzemeleri aldık. Bu anlamda İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

VALİ KIRAÇ DESTEĞİ

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ise, İl Özel İdaresi ve ASKF’nin bu çalışmasını takdirle karşıladıklarını belirterek,  bu tür yardımların amatör kulüplere devamı için çalışmalarının devam edeceğini kaydetti. Sporun sağlıklı bir yaşam için insanlar tarafından bir yaşam biçimi haline getirilmesi gerektiğine işaret eden Vali Kıraç, “Bu nedenle spora çok erken yaşlarda başlanmalı ve bu zamanla bir yaşam biçimi haline dönüştürülmelidir. Zira yaşam spor ile daha güzel ve daha bir anlamlı olduğunu belirterek , Amatör sporun kaynak sıkıntısı olduğunu anlatan Kıraç, şöyle dedi: "Bugün yapılan malzeme yardımları yeterli olmadığını biliyoruz ama bir nebze olsa da amatör sporcularımızın moral motivasyonu için önemli dirO yüzden Diyarbakır İl Özel İdaresi'ne böyle bir etkinliğe destek verdiği için teşekkür ediyorum ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Bu kulüplerimiz, sporcularımız malzemeleri alsın faydalansın ve kendilerini yetiştirsin diye bu yardımları uygun gördük."



Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2014, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER