Vali Toprak Voleybolcularla Buluştu

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, 2010 – 2013 Öğretim Yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında Diyarbakır’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası’na katılan genç sporcular ile bir araya geldi.

Vali Toprak Voleybolcularla Buluştu
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, 2010 – 2013 Öğretim Yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında Diyarbakır’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası’na katılan  genç sporcular ile bir araya geldi.

Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Elazığ, Antalya, Kayseri, Kahramanmaraş olmak üzere toplamda 8 ilden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen 16 takımın sporcuları Seyrantepe ve Ziya Gökalp Spor Salonları’nda ter döktüler. Turnuva kapsamında kızlarda 107 ve erkeklerde ise 104 voleybolcu boy gösterdi.
‘KÜÇÜK YAŞTA SPORLA TANIŞMAK AVANTAJDIR’
İlk olarak Seyrantepe Spor tesislerine geçen Vali Toprak’ı burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri karşıladı. Bir süre tesisleri gezen Vali Toprak, tesislerde boks sporuyla ilgilenen çocuklarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Toprak sporun önemine değinerek, ‘ Küçük yaşlardan itibaren bir spor dalı ile ilgilenmek çok önemlidir. Bu sayede hem eğitim hayatınızda, hem de sosyal ve kültürel alanda aktif, başarılı ve sağlıklı bir yaşama sahip olursunuz. Sporla uğraşan çocuklarımız ve gençlerimiz boş zamanlarını sokaklarda olumsuz noktalarda geçirmek yerine spor faaliyetlerinde bulunarak kendilerini geliştirmektedirler.’ dedi. 
BOKS VE FİTNES SALONLARINDA İNCELEME
Boks salonundan ayrılan Vali Toprak, voleybol müsabakalarının yapıldığı salona geçerek oynanan müsabakaları izledikten sonra, sporcuların yanına giderek sohbet ederek, spor hayatlarında başarılar diledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Vali Toprak, Seyrantepe Spor Tesislerinden ayrılmadan önce fitness salonunda spor yapan gençleri ziyaret ederek sohbet etti.
Seyrantepe Spor Tesislerinden ayrılan Vali Toprak, Ziya Gökalp Spor Salonu’na geçerek Yıldız Kızlar takımlarının voleybol müsabakalarını izledikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi ve sporculara başarılar diledi.
BASKETBOL HAKEMLERİNE ZİYARET
Ziya Gökalp Spor Salonu’ndan ayrılmadan önce Vali Toprak, burada basketbol hakemliği eğitiminin ardından hakemlik yapmaya hak kazanan 40 genci ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Vali Toprak, eğitimden sonra hak kazandıkları basketbol hakemliği unvanını aldıkları eğitimleri doğrultusunda en iyi şekilde uygulayacaklarına emin olduğunu ifade ederek, çalışma hayatlarında başarılar diledi.
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2013, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER