VE KAMPLAR BİTTİ

Amedspor ve Diyarbekirspor’un Antalya’da gerçekleştirdiği devre arası kampları tamamlandı. İki takım da gelecek hafta başlayacak ligin ikinci yarısına Diyarbakır’da hazırlanmaya devam edecek.

VE KAMPLAR BİTTİ
  

Şota’nın Takımı İle Karşılaştı

Diyarbakır takımları, 3 Ocak’ta başlayan devre arası kamp çalışmalarını tamamladı.

 Amedspor’un ,Şota Arveladze’nin çalıştırdığı Özbekistan ekibi FK Pahtakor ile önceki gün oynaması gereken maç yağmur nedeniyle oynanamadı. Düne ertelenen maçta Amedspor,Özbekistan takımı FK Pahtakor’a 2-0 yenildi.

Kamp çalışmalarını tamamlayan Amedspor, kampta daha önce Muğlaspor’la da maç yaptı  ve bu maçı da 2-1 kaybetti. Şanlıurfaspor’la yapılması planlanan maç  iptal edilmişti.

Kamptan sonra 3 günlük izin yapacak olan Amedspor, ikinci yarının ilk haftasında yapacağı Mersin İdmanyurdu maçına Diyarbakır’da hazırlanacak.

 

Diyar-Bodrum Maçı Tamamlanamadı

Kamp çalışmalarını tamamlayan Diyarbekirspor ise 2.Lig ekibi Bodrumspor’la karşılaştı. Diyarbekirspor, 3.dakikada Yakup Alkan’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlarken ikinci 45 dakika yoğun sağanak yağıştan dolayı tamamlanamadı.

Diyarbekirspor,daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Batman Petrolspor’a 3-1 yenilirken,Orhangazi Belediyespor’la da 0-0 berabere kaldı.

Kampın ardında teknik heyetin 3 gün izin verdiği takım,14 Ocak Pazar günü Diyarbakır’da toplanarak ikinci yarının ilk haftasında 20 Ocak Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Anadolu Bağcılar maçı hazırlıklarına başlayacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER