WUSHU'DA GURUR DOLU BAŞARI HİKAYESİ

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları öğrencisi Lerzan Karakaş, Wuhu’da hem Türkiye şampiyonasında önemli bir başarıya imza attı. Karakaş, hem şampiyonluk hem de iki ikincilik kazandı. Gelecek vaat eden Karakaş’ın başarısı, eğitim gördüğü okulunda ve kentte sevinçle karşılandı.

WUSHU'DA GURUR DOLU BAŞARI HİKAYESİ
 Diyarbakırlı sporcu, aynı şampiyonada hem Türkiye şampiyonu,hem de iki kez Türkiye ikincisi olarak mücadele ettiği branşta örneğine az rastlanan bir başarıya imza attı. Bu başarıyı elde eden isim Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları öğrencisi Lerzan Karakaş. Karakaş,Türkiye Wushu Şampiyonası’nda gunshu 32 form’da Türkiye şampiyonu olurken,aynı zamanda Dashu 32 form ve dulianda da Türkiye ikincilikleri kazandı. Karakaş’ın başarısı, eğitim gördüğü okulunda ve kentte sevinçle karşılandı.

 

‘SPORA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

 Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Dengiz,akademik alanda elde ettikleri Türkiye birinciliklerine sporda da aynı başarıyı eklemenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Dengiz,”Öğrencimiz Lerzan Karakaş hepimizi gururlandırdı. Wushu dalında bir Türkiye şampiyonluğu ve iki Türkiye ikinciliğine imza atarak hepimizi sevindirdi. Kendisine ve antrenörlerine çok teşekkür ediyoruz. Öğrencimizi ödüllendireceğiz. Spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER