Yaprak Dökümü Başladı

Diyarbakır’ın profesyonel lig temsilcilerinde devre arası gelmeden yo ayrımları başladı. Büyükşehir; Sercan’ın sözleşmesini feshederken, Diyarbakırspor A.Ş’de de İbrahim İdis’le yolların ayrılmasına karar verildi.

Yaprak Dökümü Başladı
2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarı 22 Aralık’ta tamamlanıp, sezonun ikinci yarısı 26 Ocak’ta start alacak. 3.Lig 3.Grup’ta ise ilk yarının sonu 15 Aralık,ikinci devrenin başlama tarihi 19 Ocak. Takımlar için umut olan ara transfer 7 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında yapılabilecek.
Kulüplerde devre arası gelmeden yol ayrımları başladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da teknik heyetle sorunlar yaşayan Sercan Özdem,disiplinsiz davranışları gerekçe gösterilerek sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

İBRAHİM İDİS KARŞILIKLI FESHEDİLECEK

Diyarbakırspor A.Ş’de (Y.Diyarbakırspor) ise İbrahim İdis’le yolların ayrılmasına karar verildi. Sezon başında Bozüyükspor’dan transfer edilen ancak bekleneni veremeyen bu futbolcunun son haftalarda forma şansı bulamadığı gerekçesiyle ayrılmak istediği, teknik heyetin de kendisini kadroda düşünmediği öğrenilirken,karşılıklı anlaşılarak alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshedileceği kaydedildi.
Büyükşehir ve Diyarbakırspor A.Ş’de topun ağzında olan bazı isimlerin kaderini ise ilk yarının son haftalarındaki performansları tayin edecek.
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2013, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER