Yaşa ve Toysal Kampı Değerlendirdi

Diyarbekirspor Başkan Vekili Mahmut Yaşa ve Teknik Direktör Bayram Toysal,sona eren yeni sezon hazırlık kampını değerlendirdi. Yaşa ve Toysal,umut dolu konuştu.

Yaşa ve Toysal Kampı Değerlendirdi
 YAŞA VE TOYSAL KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Diyarbekirspor Başkan Vekili Mahmut Yaşa ve Teknik Direktör Bayram Toysal,sona eren yeni sezon hazırlık kampını değerlendirdi. Yaşa ve Toysal,umut dolu konuştu.
 Futbol Şubesi’nden Sorumlu Başkan Vekili Mahmut Yaşa;takım olarak sezona iyi hazırlandıklarını söyledi. Afyon kampında hazırlık maçları yaptıklarını anlatan Yaşa, "Amacımız kendimizi geliştirmekti. Skorlarının çok bir önemi yoktu. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Kazasız belasız kampımızı bitirdik." dedi.

‘ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Ligin ilk haftalarında şampiyonluk hedefleyen takımlarla karşılaşacaklarını anlatan Yaşa,fikstürde avantaj ve dezavantaja inanmadıklarını dile getirdi. Yaşa,"Fikstür çok da önemli değil. Bu rakiplerle ama arayla ama sırayla sonuçta oynayacaksın. Bizler takımımıza inanıyoruz. İyi bir takım kurduk. Şöyle bir gerçek var, transferlerimizin kumaşı iyi.Bunu lige de yansıtıp iyi başlayarak Diyarbekirspor’u hedeflediği yere taşımak istiyoruz. Burada bir hedef var. Burada şampiyonluk var. Burası Süper Lig oynamış ve buna hasret kalmış bir takım inşallah istediğimiz yere geliriz. Hedef şampiyonluk ” ifadelerini kullandı.

OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Diyarbekirspor’un kaliteli bir iskeleti olduğunu vurgulayan Başkan Vekili Mahmut Yaşa ,transfer arayışlarının da devam ettiğini dile getirdi. Yaşa,“Kişi olarak hiçbir şey söylemeyeceğiz. Tek tek oyuncular hakkında konuşmak istemiyorum. Çok kariyerli oyuncular da var, kariyerli değil ama beklentimiz yüksek olan oyuncular da var. Kendimizi göstereceğimiz sezon bu sezon olacaktır. Bazı mevkiler için transfer arayışlarımız devam etmektedir. Kaliteli transferler için çaba gösteriyoruz” dedi.

TARAFTARLARDAN DESTEK İSTEDİ

Taraftarlara da mesaj gönderen Yaşa,sezon boyunca takıma destek vermelerini istedi. Yaşa,sözlerini şöyle tamamladı;”Bu sezonun tekrardan 2. lige dönme açısından ne kadar önemli olduğunun tüm Diyarbekirspor camiası gibi bizler de farkındayız. Yeni sezon çalışmalarımızı bu bilinç ile yapmakta olup tüm sezon bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Diyarbekirspor taraftarının da şampiyonluk yolunda bizi yalnız bırakmayacağından eminim. Sezon içerisinde bir mücadeleye gireceğiz. Bu mücadele şampiyonluk mücadelesidir. Bu şehrin renklerini temsil eden Diyarbekirspor Armasını hep birlikte layık olduğu yere tekrardan döndüreceğiz.”

BAYRAM TOYSAL’IN AÇIKLAMALARI

Kampın fiziksel açıdan iyi geçtiğini düşünüyorum. Moral ve motivasyon açısında da iyiydi. Verimli bir kamp dönemi geçirdik. Eksikliklerimizi tamamladığımız gibi hazırlık maçlarıyla farklı pozisyonlarda neler yapabileceğimizi gördük. Beceri, yetenek ve oyun temposu yönünden üzerine koyduğumuzu düşünüyorum. Yaptığımız Hazırlık maçlarında skorla işimiz yok. Hazırlık maçlarını skora göre değil takımın durumuna göre değerlendirdik.Oyuncularımız genel olarak istediklerimizi sahaya yansıttılar. Ortaya konulan performans genel görüntü itibariyle memnun edici. Ayrıca takım olgusunu oluşturabilmek adına burada takım kaptanlarımıza da büyük sorumluluklar düşüyor. Önemli olan tek tek güç olan oyuncularımızın o güçlerini takım gücü haline çevirmektir.

LİG HAZIRLIKLARI DİYARBAKIR’DA 

Diyarbekirspor büyük bir taraftara sahip. Bu taraftarı mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Başarılar kazanmak için ben de sizin kadar istekliyim. Sizin yüzlerinde gülümseme oluşturmak istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde O sene Bu sene diyoruz hep birlikte. Güzel bir Lig olacak.Takıma 3 gün izin verdik. 14 Ağustos’ta Diyarbakır’da toplanarak çalışmalarımıza devam edeceğiz’’
Bu arada  kampın son gününde malzemeci Ramazan Taşkale için doğum günü partisi düzenlendi. Futbolcuların neşeli tavırları sevindirdi.
Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2017, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER