YENİ BİR SAYFA İÇİN

Diyarbekirspor, Pazar günü kendi sahasında yapacağı Erokspor karşılaşmasını içinde bulunduğu krizden kurtulmak için önemli bir şans olarak görüyor.

YENİ BİR SAYFA İÇİN
 Diyarbekirspor, Pazar günü kendi sahasında yapacağı Erokspor karşılaşmasını içinde bulunduğu krizden kurtulmak için önemli bir şans olarak görüyor. Maçla ilgili hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Yeşil-Kırmızılı takım,sezonun ilk yarısında deplasmanda 3-1 yendiği İstanbul temsilcisini bir kez daha mağlup ederek moral kazanmak ve lig yarışına yeniden dahil olmak istiyor.

 Faruk Hocaya Destek

Diyarbekirspor’un teknik direktörlük görevine Faruk Türk’ü getirmesi kentte olumlu ve yerinde bir karar olarak değerlendirildi. Spor adamları sosyal medya üzerinde yayınladıkları mesajlarda bu karara destek vererek Faruk Türk’e başarı dileğinde bulundu. Kulübün en büyük taraftar grubu olan Azrailler de Faruk hocanın doğru bir seçim olduğuna dikkat çekerek karara tam destek verdi. Diyarbakır Masterler Birliği Başkanı Veysi Akar ile önde gelen spor adamları,eski futbolcular da bu karara destek vererek Türk’ün arkasında olduklarını bildirdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER