Yeni Diyar Atatürk'te

Bölgesel Amatör Lig'inde şampiyon olan Yeni Diyarbakırspor, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan borçsuz belgesi aldı.

Yeni Diyar Atatürk'te
Bölgesel Amatör Lig'inde şampiyon olan Yeni Diyarbakırspor, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan borçsuz belgesi aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun her yıl kulüplerin mali durumuyla ilglil yaptığı bilgilendirmede Yeni Diyarbakırspor'un borçsuz olması bugüne kadar verilen ve harcanan paraların kulübe hibe edildiğinin ıspatı oldu. Konu hakkında açıklama yapan Feyzi İlhanlı," Biz bu kulübe verdiğimiz paraların hibe olduğunu ilk günden beri deklare etmiştik. Bizim için önemli olan memlekete hizmettir. Bu nedenle bugüne kadar harcamış olduğumuz iki sezonda iki trilyona yakın parayı kulübümüze hibe ettik. Bundan sonrada anlayışımız bu şekilde devam edecektir" dedi.

LİGE KATILIMI TESCİLLENDİ

Öte yandan TFF, Yeni Diyarbakırspor'un profesyonel liglere katılımını resmen tescil etti. Sezon bitiminden sonra bir araya gelen yönetim kurulu küme düşen ve şampiyon olanların tescilini yaparken, Yeni Diyarbakırspor'unda tescili gerçekleşti. 

MAÇLAR ATATÜRK'TE

Yeni Diyarbakırspor ile ilgili bir diğer gelişmede Yeni Diyarbakırspor'un yeni sezonda maçlarını oynayacağı yer konusunda yaşandı. Maçlarını Atatürk Stadyumun'da oynamak isteyen Yeni Diyarbakırspor yönetimi hem Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne hemde Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi yazıyla başvuruda bulunmuştu. TFF'den ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden gelen yazıda Yeni Diyarbakırspor'un maçlarını Atatürk Stadyumunda oynamasında bir sakınca olmadığına kanaat getirilerek onay verildi. Bu gelişmeden sonra Yeni Diyarbakırspor, yeni sezonda maçlarını Atatürk Stadyumunda oynayacak. 

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2013, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER