Yeni Diyar Kalecisini Buldu

Yeni Diyarbakırspor, geçen sezon Denizli Belediyespor’!un kalesini koruyan Ali Uçkulak’ı renklerine bağladı.

Yeni Diyar Kalecisini Buldu
Y.DİYAR KALECİSİNİ BULDU

Yeni Diyarbakırspor, geçen sezon Denizli Belediyespor’!un kalesini koruyan Ali Uçkulak’ı renklerine bağladı. Sportif Direktör Tanrıverdi,”Bugün ve yarın üst liglerde oynamış olan 8-10 futbolcu ile daha sözleşme imzalayacağız.” dedi. Takımın kamp programı da belli oldu.

MİLLİ FORMAYI DA GİYDİ

Teknik direktörlüğe son 5 sezonda Tokatspor’u 4 kez 2.Lig’de Play-Off’a taşıyan Namık Altunsoy’u getiren Yeni Diyarbakırspor’da uzun süredire sürdürülen transfer çalışmaları sonuçlanmaya başladı. Daha önce Diyarbakırspor’dan Mustafa Kuru ve Hasan İnci’yi renklerine bağlayan Yeşil-Kırmızılı kulüp, 3.imzayı deneyimli bir kaleciye attırdı. Geçen sezon 2.Lig’de mücadele eden Denizli Belediyespor’un 27 yaşındaki file bekçisi Ali Uçkulak’la 2 yıllık sözleşme imzalandı.
Geçen sezon 15 maçta görev yapan Ali, Kayserispor,Erciyesspor ve Siirtspor’da da forma giymişti. 4 kez milli formayı da giymiş olan Ali,kariyerine 2’si Süper Lig olmak üzere 98 resmi maç sığdırdı.

İMZALARA DEVAM EDİLECEK

Kaleyi tecrübeli bir isme emanet eden Y.Diyarbakırspor’da biri gol kralı olmak üzere 10 futbolcu ile daha prensipte anlaşıldığı kaydedildi. Teknik patron Altunsoy’un talebi doğrultusunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi,yarına kadar önemli imzalar attıracaklarını söyledi. Altunsoy,”Hocamızın kariyeri belli. 2.Lig’de başarılara imza attı. Hedeflerimizi cazip bulduğu için geldi ve ilk kez çalışacağı 3.Lig’de iyi bir kadro oluşturmak istiyor. Yoğun şekilde çalışıyoruz. Bir çok isim arasında en iyileri almaya çalışıyoruz. Deneyimli bir kaleci aldık. Bugün ve yarın imzalar devam edecek.” dedi.

KAMP YERİ YOZGAT-NEVŞEHİR


Yeni Diyarbakırspor’un kamp programı da belli oldu. Önümüzdeki hafta Diyarbakır’da toplanacak olan takım,daha sonra ilk etap için Yozgat’a gidecek. Hazırlık maçlarında oluşacak ikinci etabın ise bayramdan sonra Nevşehir’de yapılacağı açıklandı.

KULÜBE YENİ TESİS BİNASI

Teknik Direktrör Altunsoy’un isteği doğrultusunda geçen sezon takımı 3.Lig’e çıkaran kadrodaki 4-5 futbolcu ile de anlaşılacağı kaydedilirken, kulübün sağlık ve malzeme personeli ekibinin de şekillendirileceği ifade edildi.
Bu arada kulüp tesisi için de 4 katlı bir bina temin edildiği ve bu binanın restorasyon ve dekorasyon çalışmalarının yapılacağı öğrenildi.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2013, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER