Yeni Diyar Kralı İstiyor

Yeni Diyarbakırspor, geçen sezon attığı 21 golle Büyükşehir Belediyespor’lu Emrah Metoğlu ile birlikte 3.Lig 1.Grubun gol krallığını paylaşan Kayseri Şekerspor’un golcüsü Timur Kosovalı’yı renklerine bağlamak için büyük çaba harcıyor.

Yeni Diyar Kralı İstiyor
YENİ DİYAR, KRALI İSTİYOR

Yeni Diyarbakırspor, geçen sezon attığı 21 golle Büyükşehir Belediyespor’lu Emrah Metoğlu ile birlikte 3.Lig 1.Grubun gol krallığını paylaşan Kayseri Şekerspor’un golcüsü Timur Kosovalı’yı renklerine bağlamak için büyük çaba harcıyor. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olan 22 yaşındaki golcünün bonservisini almaya çalışırken, futbolcu ile de maddi konularda uzlaşılmaya çalışılıyor. Teknik Direktör Cafer Aydın’ın özellikle istediği Timur’un da gelmek istediği ve yönetimin rakamda indirime gitmesini istediği öğrenildi.

BJK VE GS’DEN İSİMLER VAR

Tokatspor’dan Suat Mutlu,Bingölspor’dan kaleci Selçuk ve Diyarbakırspor’dan Mustafa Kuru’dan söz alan Yeşil-Kırmızılı yönetim, bonservisi Galatasaray ve Beşiktaş’ta olan futbolcular için de hem futbolcularla hem de kulüpleriyle anlaşmaya çalışıyor.

İstanbul’daki transfer görüşmelerine dün de çok sayıda futbolcu çağrılarak görüşme yapıldı. Futbolcuların istediği rakamları fazla bularak indirim isteyen yönetim, en geç yarına kadar 7-8 isimle anlaştığını kamuoyuna açıklamanın hesaplarını yapıyor.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 23:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER