Yeni Diyarbakır Golcülerini Belirledi

Transfer atağını sürdüren Y.Diyarbakırspor,bu sezon 43 gole imza atan Darıca Gençlerbirliği’ndeki İbrahim’lere kancayı taktı. Gümüşhanespor’un golcüsü Samet ve Pendikspor’un kaptanı Eser de listede.

Yeni Diyarbakır Golcülerini Belirledi
YENİ DİYAR BU GOLCÜLERİN PEŞİNDE

Transfer atağını sürdüren Y.Diyarbakırspor,bu sezon  43 gole imza atan Darıca Gençlerbirliği’ndeki İbrahim’lere kancayı taktı. Gümüşhanespor’un golcüsü Samet ve Pendikspor’un kaptanı Eser de listede.

3.LİG’İN EN GOLCÜ FUTBOLCULARI

Gelecek sezon mücadele edeceği Spor Toto 3.Lig’de şampiyon olacak bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Yeni Diyarbakırspor, gol yollarında etkili 3 oyuncunun peşine düştü. Spor Toto 3.Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden ve K.Maraş Belediyespor’u penaltılarla eleyerek finalde Gümüşhanespor’un rakibi olan Darıca Gençlerbirliği’nin golcüleri İbrahim Yılmaz ve İbrahim Dilek. Kiralık oynayan ve bonservisi İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da olan 19 yaşındaki İbrahim Yılmaz,attığı 27 golle 3.Lig’in en fazla gol atan ismi oldu. Bonservis sorunu hal edilmesi halinde bu futbolcu ile sözleşme imzalanacak. 16 gol kaydeden İbrahim Dilek ise takımına 16 gol kazandırdı. Darıca G.Birliği ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan bu futbolcu için Play-Off’ların tamamlanması beklenecek.

LİSTEDE ÖNEMLİ İSİMLER VAR

Listede olan futbolculardan Pendikspor’un kaptanı Eser Akbaş’la her konuda anlaşıldığı ifade edilirken,Altınordu’nun orta saha oyuncusu Doğan , Tokatspor’da oynayan Diyarbakırspor’un eski futbolcularından Suat Mutlu,Gümüşhanespor’un golcüsü Samet Taş,Konya Şekerspor’dan Nuh Aşkın’ın da yer aldığı öğrenilen futbolcularla temasların devam ettiği öğrenildi. Malatya,Yozgat ve Alanya’da devam eden 3.Lig Play-Off maçlarını takip eden teknik heyetin transfer edilmesini istediği futbolcularla ilgili son izlenimleri netleştirdikten sonra gelecek hafta İstanbul’da imza aşamasına gelinmesi bekleniyor.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 01:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER