Yeni Diyarbakır, Yeni Kadro Kuracak

Tedavisini tamamlayarak Türkiye’ye dönen Yeni Diyarbakıspor (Diyarbakırspor F.K) Başkanı Feyzi İlhanlı,şampiyon kadrodaki oyuncuların kalan ödemelerini yaparak 4 futbolcu dışındakilerle yolları ayıracaklarını söyledi.

Yeni Diyarbakır, Yeni Kadro Kuracak
İLHANLI 'DÜĞMEYE BASIYORUZ'

Tedavisini tamamlayarak Türkiye’ye dönen Yeni Diyarbakıspor (Diyarbakırspor F.K) Başkanı Feyzi İlhanlı,şampiyon kadrodaki oyuncuların kalan ödemelerini yaparak 4 futbolcu dışındakilerle yolları ayıracaklarını söyledi. İlhanlı,”Takımı şampiyon yaptıkları için hepsine teşekkür ediyoruz. Alın terlerinin karşılığını verdikten sonra vedalaşacağız.” dedi.İlhanlı,sitemizi beğendiğini de ifade etti.

‘HEDEFİMİZ 2.LİG’E ÇIKMAKTIR’


Önümüzdeki günlerde İstanbul ve Ankara’da görüşmelerde bulunduktan sonra Diyarbakır’a geleceğini belirten İlhanlı,gelecek sezonla ilgili çalışmalar için yoğun çalışma temposuna gireceklerini söyledi. İlhanlı,”Hollanda’da tedavi olmam gerektiği için şampiyonluk kutlamasına gelemedim. Bu kadar emek verilerek elde edilen şampiyonluğun kutlandığı bu özel ana tanık olmamak beni üzdü. Konu sağlık olunca yapılacak bir şey yok. Yeni sezonda hedefimiz 2.Lig’e çıkmak olacak. Bunun için gerekli çalışmaları yapacağız. İstanbul ve Ankara’da görüşmelerde bulunacağız. Daha sonra Diyarbakır’a gelerek kulübümüze destek veren kurum ve kuruluşlara,kişilere teşekkür ziyaretlerinde bulunacağız.

‘KALİTELİ KADRO KURACAĞIZ’

Şampiyon kadronun teknik heyet ve futbolcularına teşekkür ediyorum. Önemli bir başarı yaşattılar. Sezon boyunca maddi olarak onları mağdur etmedik,onlar da bizi mahcup etmedi. Çok az bir alacakları kalmış. Bunları ödedikten sonra belirlediğimiz 4 futbolcunun dışındakilerle vedalaşacağız. Teknik heyetle masaya oturacağız. Takımı şampiyon yapan teknik heyetle şartlar oluşursa çalışmaya devam etmek isteriz. Doğrusu da budur. Futbolda duygusallığa yer yok. Daha önce Bölgesel Lig’de mücadele eden takımdık. 3.Lig’e çıktıktan sonra sorumluluk arttı. Kentin ve taraftarın beklentisi var. Bizim sloganımız;her yıl bire lig çıkmaktır. Buna uygun takım oluşturmak zorundayız. Kaliteli kadro oluşturmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız.

‘KİMSE İLE POLEMİĞE GİRMEYİZ’

Maçlarımızı yeni sezonda Atatürk Stadı’nda oynamak istiyoruz. Bunun için girişimlerde bulunacağız. Diyarbakır’da dibe vuran sporun çıtasını tekrar yükseltmeye çalışıyoruz. Aleyhimizde çalışanlar var,yaptıklarımızı görmezden gelenler var,sataşanlar var. Bunlar her zaman,her yerde olur. Bunlarla asla muhatap olmayacağız. Bizim kimseyle kavgamız yok,olamaz da. Diyarbakır’a başarılar kazandırmaktan başka düşüncemiz yoktur. Bugüne kadar kimseden para talep edip,bu kulübü dilenci pozisyonuna sokmadığımız gibi bundan sonra da aynı ilkeli duruşumuz devam edecek. Biz insanlardan manevi destek bekliyoruz. Bize değil kulübe sahip çıksınlar.Diyarbakırspor FK. için ilgili kurumlardan cevap bekliyoruz. Bu kulübün siyasetle işi olmaz. Kendini Diyarbakırlı hisseden fikri ve siyasi duruşu ne olursa olsun herkesin kendini ait hissedeceği bir kulüp yapısı hedefliyoruz.” dedi.


‘HABERYİRMİBİR.COM’U ÇOK BEĞENDİM’

İlhanlı,yayın hayatına başladıktan sonra kısa sürede taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan sitemize de övgüler yağdırdı. İlhanlı,”Bir sitede olması gereken her şey var. Bir kere tarafsız,objektif bir duruşu var. Kimsenin yandaşlığını yapmıyor. Benim ilk izlenimlerim bunlardır. Diyarbakır ve bölgeyle ilgili doyurucu haberler var. Yeni Diyarbakırspor’a da diğer takımlara da ayrım yapmadan yer veren haber ve yorumlar var. Site yönetimini sayın Yılmaz Bay’ı,Saffet Azbay’ı,Burhan Gül’ü ve Umut Kardaş’ı,emeği geçen herkesi kutluyorum. Bölgemizin böyle bir siteye ihtiyacı var. Hem Yeni Diyarbakırspor’umuzun,hem Büyükşehir Belediyespor’umuzun şampiyonluk kutlamalarını da çok güzel şekilde verdiniz.Sitenin tasarımını da çok beğendim ve ismi de anlamlı.” diye konuştu.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2013, 00:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehemt diyar
mehemt diyar - 11 yıl Önce

tbrklr ve tşkrlr ilhanlı ..düşündüklerin güzel dileğim aynen söylediğin gibi başarılı olursun ve dediklerin gerçek olur..adı ve rengi güzel birde sarı rengi al güzel olsun ...yalnız bir ricam var eğer bu takımın başarılı olmasını istiyorsanız ...sakın diyarbakırsporu bitiren adileri ve hırsızları külube sokmayın onların hırsıklıkları virüs gibidir bulaşıcı ve öldürücüdür ...onlar kuduzdurlar ...dileğim bu satırları okursun ve bir nebzede olsa diyarbakırsporun yok olma acısını azaltırsın ...sevgiler ve başarılar ...

SIRADAKİ HABER