YENİ DİYARBAKIRSPOR BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİP TARAFTARLARINI SEVİNDİRDİ

Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor . Başarılı bir sezon geçirip taraftarlarını sevindirdi.

YENİ DİYARBAKIRSPOR BAŞARILI  BİR SEZON GEÇİRİP TARAFTARLARINI SEVİNDİRDİ
 Yeni Diyarbakırspor kulubünden  yapılan açıklamada, Takımımız, normal sezonun sona erdiği 3.Lig 2.Grup’ta ikinci yarıda en fazla puan toplayan takım oldu. 35 puan toplayan takımımız , bu alanda şampiyon Eyüpspor’u geride bıraktı. 3.Lig’de normal sezon sona ererken, ligi 3.tamamlayarak Play-Off’a kalan takımımız, ikinci yarının lideri oldu. Ligin ilk yarısında 17 maçta 6 galibiyet,9 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 27 puan toplayan takımımız, ilk yarıyı 8.sırada tamamladı. İlk yarıda 19 gol atıp 11 gol yiyen takımımız,şampiyonluk yarışından koparken,Play-Off hedefinin de uzağında kaldı.

ŞAMPİYON EYÜPSPOR’U GERİDE BIRAKTI

İkinci yarıda çıkışa geçen takımımız, 17 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 35 puan topladı. İkinci yarının lideri olan takımımız, bu yarıda 29 gol atıp kalesinde 16 gol gördü. Ligi şampiyon tamamlayan Eyüpspor ve ikinci sıradaki Sivas Dört Eylül Belediyespor ikinci yarıda 33’er puan toplarken,Denizli Büyükşehir Belediyespor 27 ve Gölcükspor da 26 puan hanesine yazdırabildi.

TAKIMIMIZIN GOLCÜLERİ

Takımımızın en golcü ismi 8 gol atan Gökhan Aydaş olurken, ikinci yarıda takıma dahil olan Tunç Behram, 16 maçta 7 gol atarak takımın en fazla gol atan ikinci ismi oldu. Kaptan Erhan Kurt 6 gol kaydederken,4’er gol atan Enis Gül ve Nurullah Dağaşan ile 3 gol atan Abdullah Sönmez takımın en fazla gol atan diğer isimleri oldu.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER