YENİ DİYARBAKIRSPOR İÇİN TEK ÇIKAR YOL 2.LİGE ÇIKMAK

Diyarbakırspor'un Play-Off'lara kalması kentte büyük bir sevinç yarattı. Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor AŞ ligi 3. tamamladı. Play-Off yarı final ilk karşılaşmasını 14 Mayıs Perşembe günü Denizli Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacak olan Güneydoğu ekibinde heyecan dorukta.

YENİ DİYARBAKIRSPOR İÇİN TEK ÇIKAR YOL  2.LİGE ÇIKMAK
 Diyarbakırspor'da ilk yarının son karşılaşmasında göreve gelen Genel Menajer İsmet Yılmaz, şampiyonluğu en fazla hakkeden ekip olduklarını belirterek, bu saatten sonra kentin büyük desteğini arkalarında hissederek 2.lige çıkmak istediklerini söyledi.  

Yılların tecrübesi İsmet Yılmaz, ikinci yarının lideri Diyarbakırspor olmuştur, takımda çok iyi bir birliktelik sağladık. Tam bir kolej havasında hazırlanıyoruz. Bu saatten sonra rakip değil biz konuşacağız. Rakip ayırmıyoruz, kim çıkarsa çıksın biz kendi oyunumuzu ortaya koyarsak kesinklikle play-offlardan çok rahat çıkarız. Hiç bir rakibi küçümsemiyoruz, ama şu bir gerçekki Diyarbakırspor hem isim olarak, hem de kent olarak bu sene şampiyonluğu çoktan hakketti. İkinci yarının lideri Diyarbakırspor'dur. Form durumumuz üst seviyede. Perşembe günü ilk play-off karşılaşması için yarın yola çıkıyoruz. Amacımız Diyarbakır'a avantajlı skor ile dönebilmek. Bunu başarabilecek güçteyiz. Burada elbette taraftarlarımıza çok iş düşecek. Diyarbakır'ın muhteşem atmosferinde kazanamayacağımız maç yoktur. Biz bu birlikteliği yakaladıktan sonra şampiyonluk kendiliğinden gelir. Başkanımız Feyzi İlhanlı'nın takımımıza çok büyük desteği var, amacımız her yıl bir üst lig hedefi koyduk. Biz sahada her şeyimizi ortaya koyacağız, kentten ve halkımızdan bu takıma destek olmalarını bekliyoruz. Geçtiğimiz hafta as takımın çoğunu dinlendirdik. Ben ve hocamız ile birlikte Gölcükspor karşılaşmasını izledik. Ligi arzu ederdik en tepede tamamlayalım, olsun bu saatten sonra kimsenin bahane üretmeye hakkı yok. Bu kent şampiyonluğu hakediyor, bizlerde bunu başaracak güçteyiz." Şeklinde konuştu




 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER