YENİ DİYARBAKIRSPOR’DA GALİBİYET PLANLARI

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor’da Cumartesi günü oynanacak olan Eyyüpspor maçı için galibiyet planları yapılıyor

YENİ DİYARBAKIRSPOR’DA GALİBİYET PLANLARI
 Teknik direktör Mustafa Ceviz, nezaretinde Atatürk stadında yapılan antremanda Eyyüpspor maçının provası niteliğinde teknik taktik ve ceza atışları ağırlıklı idman yapıldı.

Yaklaşık 2 buçuk saat süren antreman boyunca yalnızca gol düşünüldü. Teknik
  Direktör Mustafa Ceviz,yaptığı açıklamada, “ Cumartesi günü sahamızda önemli bir maç oynayacağız. Grubumuzun lideri Eyyüpspor maçını kazanıp ,lig yarişımızda önemli bir avantaj elde etmek istiyoruz. Liderlik yarışında sapamızda önemli bir karşılaşma oynayacağız. Tüm hazırlıklarımızdaki planımızı galibiyet üzerine kurduk.Cumartesi günkü maçımızda Anıl, Serdar Cansu ile Samet kart cezalısı oldukları için oynayamayacaklar. Kadromuz geniş futbolcularıma güveniyorum.

Tüm futbolcularımız hazır görev beklemektedirler. Yeni Diyarbakırspor olarak bu maçı kazanacak gücü kendimizde buluyoruz. Bize taraftarlarımızında verecekleri büyük destekte yardımcı olacaktır. Biz bu maçımızda başarılı olacağımıza 3 puanımızı kar hanemize koyacağımıza, taraftarlarımızı sevindireceğimize inanmışız. Artık Yeni Diyarbakırspor hep çıkışa geçecektir “ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER