YENİ DİYARBAKIRSPOR,NEŞELİ BİR PAZAR GEÇİRMEK İSTİYOR....

Spor toto 3.lig 2. Grubunda Play – Off mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, Pazar günü evinde oynayacağı maçta rakibi Kemer Tekirovaspor’u mağlup edip neşeli bir Pazar geçirmek istiyor.

YENİ DİYARBAKIRSPOR,NEŞELİ BİR PAZAR GEÇİRMEK İSTİYOR....
 Geçen haftanın  Payas deplasmanının galibi Yeni Diyarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı maçta Kemir tekirovaspor’u gözüne kestirdi. İdmanlarını tamamlayın, tesislerinde kampa çekilen Yeşil – Kırmızılı kafilede morallerin doruk noktada olduğu gözlenirken. Tek seçeneğin galibiyet olduğu belirtildi.

Yeni Diyarbakırspor’un başarılı teknik direktörü Mustafa Ceviz, sahalarında oynayacakları maçı taraftarlarınında büyük desteği ile kapatıp puanlarını 48’ze çıkaracaklarını belirterek,
  “ Biz davamıza inanmışız, hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Hiç bir sorunumuz bulunmamaktadır. Bu ne demek oluyor başarı var ve başarı devam edecek. Sahamızda oynayacağımız Kemer Tekirovaspor maçını kazanacağımıza inanıyoruz.Büyük taraftarlarımıza ve bizlere neşeli bir Pazar geçirtireceğiz. Yeni Diyarbakırspor olarak iyi bir oyun sergiliyoruz, sonuca tesir edecek oyunumuzlada maçlarımızı galibiyetle kapatıyoruz.Bu maçımızda böyle olacaktır. Çok güvendiğimiz taraftarlarımızı maç boyunca büyük destekleriyle yanımızda görmek istiyoruz “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER