YENİ DİYARBAKISPOR U – 14 LİDER

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından yeni Diyarbakırspor’un gençler liginde mücadele eden takımlarından U – 14 takımı lider durumda.

YENİ DİYARBAKISPOR U – 14  LİDER
 Yeni Diyarbakırspor genç takımı antrenörlerinden Yunus Karaaslan yaptığı açıklamada, “ gençlerimizin her geçen gün kendilerine olan güvenleri dahada artıyor.İdmanlarımızı aksatmadan sürdürüyoruz, maçlarda görülen hataları düzeltmeye çalışıyoruz. Her mevkimizde oynayan gençlerimiz üzerlerine düşen görevleri yapıyorlar. U – 14 liginde 3 maç oynadık 3 galibiyet aldık.İleriki maçlarımızdada başarılı olmaya gayret göstereceğiz “ dedi.

Yeşil – Kırmızılı külübün alt yapı koordinatörü Enver Aylak, U – 14 takımının aldığı sonuçlardan ve başarılı oyunlarından memnunum diyerek, “ Yeni Diyarbakırspor olarak alt yapımıza büyük önem veriyoruz. Kadromuzdaki gençler her geçen gün daha iyi oluyor. Önemli olan her zaman alınan sonuçlar değil. Gençleri yetiştirip daha üst kategorilerimize kazandırmaktır. U – 14 Gençler grubunda 3 maç oynadık  9 puan aldık. Pazartesi günüde Ergani Gençlerbirliği’yle olnayacağız. U – 19 Maçları ile ilgili hazırlıklarımızda sürüyor 17 Mart’ta Hebun Alipınarspor ile oynayacağız. “ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER