YENİ GÜNEYDOĞU GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ YENİLENİYOR

Yeni Güneydoğu Gençlik Ve Spor Kulübü Yenileniyor

YENİ GÜNEYDOĞU GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ YENİLENİYOR
 Diyarbakır’ın tekvando alanında milli takıma en fazla sporcu kazandıran ve katıldığı müsabakalarda onlarca başarı elde eden Yeni Güneydoğu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, kan değişikliğine gidiyor.

Kulüp, değişecek yönetim ile birlikte, hem sportif alanda başarılarına başarı katmayı hem yeni projeler hayata geçirmeyi hem de çatışmalı ortam yüzünden psikolojileri etkilenen genç ve çocuklara yeni alanlar açmayı hedefliyor.

Diyarbakır’ın tekvando alanında milli takıma en fazla sporcu kazandıran ve katıldığı müsabakalarda onlarca başarı elde eden Yeni Güneydoğu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, kan değişikliğine gidiyor. Kulüp, değişecek yönetim ile birlikte, hem sportif alanda başarılarına başarı katmayı hem yeni projeler hayata geçirmeyi hem de çatışmalı ortam yüzünden psikolojileri etkilenen genç ve çocuklara yeni alanlar açmayı hedefliyor.

Diyarbakır’da 2000 yılında kurulan ve voleybol, basketbol, tekvando, boks, yüzme ile jimnastik alanlarında faaliyet yürüten Yeni Güneydoğu Gençlik ve Spor Kulübü, özellikle tekvando alanında büyük başarılara imza attı. Diyarbakır’dan tekvando milli takımına en çok sporcu kazandıran kulüp, 2 Avrupa ikinciliği, 1 Dünya Kupası üçüncülüğü, 1 Akdeniz Kupası ikinciliği, 1 Karadeniz Oyunları birinciliği, 16 Türkiye şampiyonluğu, 37 Türkiye ikinciliği ve 28 Türkiye üçüncülüğü elde etti. Kulüp, sportif başarıların yanı sıra, “Madde Bağımlısı Gençler İçin Kültür ve Spor Eğitim Merkezi”, “Uyuşturucuyu Önleme” ve “Madde Bağımlısı Eğitici Eğitim Semineri” adlı projeleri hayata geçirerek, sosyal sorumluluk alanında da çalışmalar yaptı.

Kulüp, önümüzdeki günlerde yönetim değişikliğine giderek, hem sportif alanda başarılarına başarı katmayı hem yeni projeler hayata geçirmeyi hem de çatışmalı ortam yüzünden psikolojileri etkilenen genç ve çocuklara yeni alanlar açmayı hedefliyor. Kulübün başkanlığına Ömer Faruk Sarman’ın, yönetimine ise Ahmet Aydın, Seydi Keskin, Yavuz Karaboğa, Hacı Özbilek ve Salih Öcal’ın getirilmesi planlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER