YENİ TRANSFERİMİZ ALP ÇAKIROĞLU KAMPTA

Çatalcaspor’dan transfer ettiğimiz forvet oyuncusu Alp Çakıroğlu,Bolu’nun Esentepe bölgesinde devam eden takımımızın kamp çalışmalarına katıldı. Genç forvet oyuncusu Alp, şampiyonluğu hedefleyen ve kaliteli bir kadroya sahip olan bir takıma geldiğin ifade ederek, hedefe ulaşmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Alp,”Beni transfer eden başkanımı Feyzi İlhanlı ve teknik direktörümüz Bülent Demirkanlı’ya teşekkür ediyorum. Bana duyulan güveni ve beklentileri boşa çıkarmamak için ne gerekiyorsa yapacağım. Hayranlıkla takip ettiğim taraftarlarımıza başarı sözü veriyorum.” dedi.

YENİ TRANSFERİMİZ ALP ÇAKIROĞLU KAMPTA
 ‘ZENGİN BİR KADRO OLUŞTURDUK’

Kulüp Başkanvekilimiz Cemal Doğrul ise uzun lig maratonunda sıkıntı yaşamamak için her mevkide alternatifi olan bir kadro oluşturduklarını söyledi. Doğrul,”Tunç Behram,geçen sezondan kalma cezası nedeniyle 6 hafta oynamayacak. Geriye forvet Mert Somay kalıyor ve bu da hedefi olan bir takım için riskli bir durum. Bunu ortadan kaldırmak adına Alp Çakıroğlu’nu transfer ettik. Alternatifi bol zengin bir kadro oldu. Bu kadro inşallah ligde arzuladığımız sonuçları getirecek.” diye konuştu.

‘BUNDAN SONRASI SAHADAKİ MÜCADELEYE KALIYOR’

Teknik direktörümüz Bülent Demirkanlı da iyi bir kadro oluşturduklarına dikkat çekerek, maddi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan başkanımız Feyzi İlhanlı’ya teşekkür etti. Demirkanlı,”Başkanımız maddi konularda tek başına olmasına rağmen hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Kendisine ekibim adına teşekkür ediyorum.  Bundan sonra bize düşen bu kadroyu iyi işlemek ve hedefe giden bir takım olmak. Oyuncularımıza bu konuda güvenim sonsuzdur. İnşallah camiamızın arzuladığı başarılara imza atacağız.”ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2015, 22:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER