Yeni Transferlerimiz Hayırlı Olsun

6-7 Eylül 2014 tarihinde başlayacak 3.Lig 2.Grup’ta şampiyon olup 2.Lig’e yükselmenin hesaplarını yapan ve bu hedefe ulaşmak için 2013-2014 sezonunun tamamlanmasından hemen sonra hızlı bir şekilde transfer piyasasına giren kulübümüz 3 futbolcuyu daha renklerine dahil etti.

Yeni Transferlerimiz Hayırlı Olsun
 Kulübümüz İskenderun Demirçelikspor’dan Serdar Alan ve Adana Demirspor’dan Hasan Üstünkaya ile daha önce anlaştığı Nazilli Belediyespor’un kalecisi Ceyhun Demircan’la sözleşme imzaladı. Kulüp başkanımız sayın Feyzi İlhanlı’nın İstanbul’daki iş yerinde gerçekleşen görüşmelerin ardında yeni transferler, 2014-2015 sezonunda takımımızı 2.Lig’e taşıma sözü vererek sözleşmelere imza attı.

‘ŞAMPİYONLUĞA KATKI YAPACAKLAR’

Diyarbakırspor A.Ş tarafından Kyapılan açıklamada şu ana kadar resmi olarak 10 transfer yapıldığı ifade edilerek, önemli bir forvet oyuncusuya anlaşma aşamasına gelindiği kaydedildi. Açıklamada,”Ramazan ayı nedeniyle kısa ara verdiğimiz transfere tekrar başlamış durumdayız. Teknik heyetimizle yapılan istişare sonucunda bugün 3 futbolcuyla daha sözleşme imzaladık. Şu ana kadar transfer edilen futbolculara başkanımız tarafından gerekli ödemeler yapılmıştır. Diğer transferlerde olduğu gibi bu oyuncularımızın da şampiyonluk hedefine büyük katkı sunacakklarına inanmaktayız. Önemli bir forvetle anlaşmak üzereyiz. Bir kaç gün içinde açıklayacağız. Taraftarlarımıza verdiğimiz şampiyonluk sözünü yerine getirmek adına yoğun çaba harcadığımızın bilinmesini istiyoruz. Her şey Diyarbakırspor için diyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

CEYHUN DEMİRCAN KİMDİR?

Bursaspor’un Süper Lig şampiyonu olduğu 2009-2010 sezonundakl kadroda yer alan ve 17 kez de milli takımlarda forma giyen 23 yaşındaki kaleci Ceyhun Demircan,geçen sezon Nazilli Belediyespor’da oynadı. Ceyhun,kariyerinde 153 resmi maça çıkarken,Denizlispor ve İskenderun Demirçelikspor gibi takımlarda da yer aldı. Geçen sezonun ilk yarısında Denizlispor’da ve ikinci yarıda da Nazilli Belediyespor’da oynadı.

SERDAR ALAN KİMDİR?

1985 doğumlu olan Serdar Alan, geçen sezon İskenderun Demirçelikspor’da 30 maçta forma giyerek 3 gol kaydetti. Dardanelspor,Göztepe,Kırklarelispor gibi takımlarda da oynamış olan 29 yaşındaki sol kanat hücüm oyuncusu,her iki ayağını da kullanabiliyor. Kariyerinde 240 resmi maça çıkan Serdar,toplam 16 gol kaydetti.

HASAN ÜSTÜNKAYA KİMDİR?

Adana Demirspor’da yetişen sol bek Hasan Üstünkaya 1991 doğumlu. Adana doğumlu olan Hasan, geçen sezon Ceyhanspor’da kiralık 23 maçta forma giyerek 2 gol kaydetti. Kariyerine 93 resmi maç sığdıran Hasan’ın liglerde 7 golü var. Savunmanın solunda görev yapan Hasan,daha önce Gümüşhanespor ve Çorum Belediyespor’da da oynadı.
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER