YENİ YAYIN POLİTİKASI TRT KURDİ'Yİ ZİRVEYE TAŞIDI

TRT Kurdi’nin son 8 ayda gerçekleştirdiği spor, müzik ve gençlere yönelik yayınlar hem yurt içinden hem yurt dışından izleyicilerden büyük rağbet gördü. Yeni yayın politikası ile tüm kuşaklarda yüzde 65 ve prime time’da da yüzde 86 oranında artış sağlandı.  TRT Kurdi Genel Koordinatörü Kemal Gümüş, son dönemlerde hayata geçirilen ve halkın teveccühünü kazanan yeniliklerin yeni sezonda yeni hamlelerle devam edeceğini söyledi.

YENİ YAYIN POLİTİKASI TRT KURDİ'Yİ ZİRVEYE TAŞIDI

  TRT Kurdi’nin son 8 ayda gerçekleştirdiği spor, müzik ve gençlere yönelik yayınlar hem yurt içinden hem yurt dışından izleyicilerden büyük rağbet gördü. Yeni yayın politikası ile tüm kuşaklarda yüzde 65 ve prime time’da da yüzde 86 oranında artış sağlandı.

 TRT Kurdi Genel Koordinatörü Kemal Gümüş, son dönemlerde hayata geçirilen ve halkın teveccühünü kazanan yeniliklerin yeni sezonda yeni hamlelerle devam edeceğini söyledi.

SPOR, MÜZİK VE GENÇLİK YAYINLARI İLGİ GÖRDÜ

2008 yılında yayın hayatına başlayan TRT Kurdi,son dönemlerdeki yayın ve programlarda yaptığı içerik değişiklikleriyle izlenme oranlarında belirgin bir yükseliş yakaladı. Başarılı maç yayınları, spor programları, her yaş grubuna hitap eden müzik programları ve gençlere yönelik yayınlarla izleyicinin karşısına çıkan kanalın yayınları reyting ölçümlerinde ciddi başarı elde etti.

  Kürt dilinin  ilerlemesi ve belli  ideolojik grupların tekelinden kurtulmasında da büyük rol oynayan TRT Kurdi’nin yenilenen yayın içerikleri halkın yoğun ilgisini kazandı. Tüm kuşaklarda yüzde 65ve Prime Time’da yüzde 86 artış sağlayan reytin oranlarından sonra gözler yeni sezona çevrildi.

YENİLİKLER YENİ SEZONDA DA DEVAM EDECEK

Kemal Gümüş’ün koordinatörlüğünde hayata geçirdiği iddialı yapımlar ve yenilenen program içerikleriyle dikkat çeken TRT Kurdi’nin yeni sezonda her kesime hitap eden programların hazırlığını yaptığı belirtildi.

Kanalın yeni yayın politikasını değerlendiren TRT Kurdi Genel Koordinatörü Kemal Gümüş,”Yenilenen içerikleriyle TRT Kurdi  halkımızdan yoğun ilgi gördü. Son 8 ayda ekrana gelen yeni ve özgün içerikler reyting sonuçlarına yansıdı. Yeni yayın politikası ile reytinglerde tüm kuşaklarda %66, Prime Time'da ise %86 oranında artış sağlandı. Bizi izlemeye devam edin.” ifadelerini kullandı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER