Yeniden Play-Off Hesapları

Cizrespor’u 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapatan Diyarbekirspor, Play-Off potası olan lig 5’incisi ile olan puan farkını 6’ya düşürdü. Bu haftaki Kocaelispor karşılaşması kader maçlarından biri olacak.

Yeniden Play-Off Hesapları

Raşit Sevindir Hayat Veriyor

Hafta içinde kendi sahasında Bağcılarspor’a 2-0  yenilerek  şok etkisi yaratan Diyarbekirspor,aradığı morali Cizrespor karşısında buldu. İlk yarısını 1-0 yenik tamamladığı maçın ikinci yarısında attığı gollerle 2-1  galip gelmeyi başaran Diyarbekirspor, haftayı 5.sırada tamamlayan Yeni Çorumspor’un yenilmesiyle Play-Off potası ile arasındaki farkı 6’ya indirerek Play-Off için yeniden umutlandı.

3 maçlık cezasını tamamlayan Aykut Çift sahalara golle dönerken,devre arasında transfer edilen Raşit Sevindir gollerine devam ediyor. Tecrübeli futbolcu Cizrespor maçında da takımına beraberliği getiren golü kaydetti.

8 Maçın Tamamı Final Gibi

Diyarbekirspor için kalan 8 maçın tamamı final havasında geçecek. Bu hafta lig ikincisi Kocaelispor’a konuk olacak Diyarbekirspor, zorlu virajı 3 puanla geçerek Y.Çorumspor-Serik Belediyespor maçının oynanacağı haftada Play-Off potası ile olan puan farkını azaltmak istiyor.

Diyarbekirspor kalan 8 haftada deplasmanda Kocaelispor,Y.Çorumspor,Adliyespor ve 1461 Trabzon’la deplasmanda,Bayburt Özel İdare,Karacabey Belediyespor,Muğlaspor ve Fatsa Belediyespor’la da kendi sahasında karşılaşacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER