YİNE BİZE HÜSRAN

Diyuarbekirspor, bir kez daha ayağına kadar gelen tarihi fırsatı ve şampiyonluğu kılpayı kaçırmanın şokunu yaşıyor.Başkan İlhanlı,kaçan şampiyonluk nedeniyle uzun süre gözyaşı döktü.

YİNE BİZE HÜSRAN

Bir kez daha finalde yıkım yaşadı,bir kez daha 2.Lig’i kılpayı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı. 2014’te Konya’da Menemen Belediyespor’a,2015’te Denizli Büyükşehir Belediyespor’a,2016’da Ankara’da Ofspor’a kaybeden Diyarbekirspor,bu kez İstanbul’da Sakaryaspor’a dramatik şekilde kaybetti. 90 dakikalık süresi 0-0 sona eren maçın 94.dakikasında Serhat’ın golüyle 1-0 öne geçme avantajı elde etmesine rağmen galibiyeti koruyamadı. Eski DİSKİSpor’lu Coşkun Yılmaz’ın golleriyle yıkıldı ve 2.Lig’e çıkamadı.

 FEYZİ İLHANLI'NIN GÖZYAŞLARI

Maçın ardında büyük bir üzüntü yaşandı. Taraftarlar adeta yere yığılırken,cezası nedeniyle maçı taraftarların arasında izleyen Onursal Başkan Feyzi İlhanlı gözyaşlarına hakim olamayarak uzun süre ağladı. İlhanlı’yı taraftarlar teselli etti.

Teknik direktör Ahmet Duman’ın tercihleri ve taktik anlayışı da eleştiri konusu oldu. Özellikle 1-0’dan sonra Sakaryaspor panik yaşarken,takımı gereksiz yere savunmaya çekmesi ve ayrıca savunmada önlem almaması fiyasko olarak değerlendirildi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2017, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER