Yine Edip Eren!

Diyarbakırspor aşığı Edip Eren, Konya'da da Yeni Diyarbakırspor'u yalnız bırakmayan isim oldu.

Yine Edip Eren!
Diyarbakırspor aşığı Edip Eren, Konya'da da Yeni Diyarbakırspor'u yalnız bırakmayan isim oldu.
Göreve geldiği günden beri Diyarbakır'a verdiği destek ile gerçek bir Diyarbakır sevdalısı olduğunu ıspatlayan Edip Eren, Play Off'larda da Yeni Diyarbakırspor'un yanında yer aldı.
Sezon başından beri, Yeni Diyarbakırspor'un bir çok karşılaşmasını seyreden Eren, Konya'da da yeşil kırmızılı ekibin yanında yer aldı.

Maç sonrası görüşlerini aldığımız Eren, final karşılaşmasında da tribündeki yerini alacağını ifade ederek, şunları söyledi;" Yeni Diyarbakırspor'un sezon başından beri takipçisiyiz. Elimizden geldiği kadar da destek veriyoruz. Yarı Final karşılaşması öncesi de Konya'ya gelerek tribündeki yerimizi aldık. Oldukça heyecanlı ve bol gollü geçen karşılaşma sonrası gülen taraf yeşil - kırmızılı ekibimiz oldu. Karşısında Türkiye'nin en köklü kulüplerinden İstanbulspor vardı. Zaman zaman Avrupa maçlarını aratmayan bir performans sahadaydı. Bu anlamda iki takımıda kutluyorum. Memleketimin takımlarının her daim en üst düzeyde olmasını temenni ederim. Bu vesileyle final mücadelesinde Yeni Diyarbakırspor'a ve Play Off mücadelesinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a başarılar dilerim" dedi.

Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ ise, Eren'in kent için bir şans olduğunu ifade ederek, Diyarbakır'ın Eren'in kıymetini bilmesi gerektiğini söyledi

YILMAZ BAY

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2014, 00:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER