YİNE,YENİDEN DİYARBAKIRSPOR İÇİN EL ELE VERME ZAMANI…

Değerli basın mensupları; Katılımınız için yönetim kurulu olarak sizlere teşekkür ediyoruz.

YİNE,YENİDEN DİYARBAKIRSPOR İÇİN EL ELE VERME ZAMANI…

YİNE,YENİDEN DİYARBAKIRSPOR İÇİN EL ELE VERME ZAMANI…

Değerli basın mensupları;

Katılımınız için yönetim kurulu olarak sizlere teşekkür ediyoruz.
24 Haziran 1968 tarihinde kurulan Diyarbakırspor,kentimizin ve bölgemizin spordaki en önemli markasıdır.Bu kıymetli marka, sizlerin de bildiği üzere kötü süreçler yaşayarak alt liglere düştü. Diyarbakırspor’un misyonunu,armasını ve renklerini devam ettirmek amacıyla yola çıkan Diyarbekirspor fahri başkan Feyzi İlhanlı’nın büyük gayreti ve fedakarlığı ile gelerek kentimiz ve bölgemiz için Diyarbakırspor’un devamı adına umut olmuştur. Kendisine bugüne kadar verdiği ve bundan sonra da vereceği destekler için teşekkür ediyoruz.
Bu mücadeleyi yükseltmek istedik. Beraber ve omuz omuza verelim dedik. Bunun için kentimizin ve bölgemizin önemli aileleri,iş adamları ile temaslarımız oldu. Oluşuma gerekli desteği sundular. Kulübümüze değerli hizmetler ve başarılar kazandıracağına inandığımız bir yönetim kurulu oluştu. Yönetim kurulunda yer almayıp kulübümüze dışarıdan destek olma sözü veren önemli aileler ve iş adamları da oldu. Gerek yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımıza,gerekse destek veren Diyarbakır sevdalılarına teşekkür ediyoruz.
Diyarbakır ismi büyüktür ve ağırdır. Yönetim kurulu olarak farkındayız.Bunun için bu kıvılcımı yaktık.Bu bir bayrak yarışıdır, inşallah halkımızın,taraftarlarımızın desteğiyle bu bayrağı yükseklere taşıyarak kentimizin spordaki markasını yeniden üst liglere taşıyacağız.

KURUMSAL BİR KULÜP YAPISI HEDEFİMİZDİR


Kısa vadede hedefimiz profesyonel futbol takımımızı üst liglere taşımak olacak. Diyarbakır’ın buna ihtiyacı var. Diyarbakır ismi misyonu yeni bir ruh ve anlayışla üst liglerde olmalıdır. 1970-80 yılları arasında üst üste lig çıkarak kazandığı şampiyonlar şampiyonu ünvanına yeniden kavuşmalıdır. Bir yandan sportif başarı hedeflerken diğer yandan sağlam bir gelecek için alt yapıya önem vereceğiz,bölgeden sporcu çıkarmak için bir spor üssü kurmayı amaçlıyoruz.
Kulübümüz,artık sadece tüketen değil;aynı zamanda hem hedefi olan hem de üreten bir kulüp olacak. Kurumsal yapıyı oluşturmak önemli hedeflerimizin arasındadır.

DİĞER BRANŞLARDA DA İDDİALI OLACAĞIZ

Kulübümüz için öncelik futboldur ancak sadece futbol kulübü değildir. Bünyemizde 1 branş daha var ve bunlarda faaliyet gösteriliyor. Kadın futbol takımımız 3.Lig’de mücadele ediyor,karatecilerimiz ise Türkiye ve yurt dışında önemli başarılara imza atıyor. Milli olan çok sayıda karateci sporcumuz mevcüttür. Futbolun dışındaki branşlara destek vermeye devam edeceğiz. Kentimizin sporda misyonunu yükseltecek her türlü faaliyetin içinde yer alacağız. Basketbol şubesi kurup,liglerde başarıyla mücadele edecek basketbol takımı oluşturmak planlarımız arasındadır.

TARAFTAR BİZİM HER ŞEYİMİZDİR

Diyarbakırspor markasını bugün ayakta tutan ve en büyük mücadeleyi veren,deyim yerindeyse herkes terk etmişken gemiyi terk etmeyen saygıdeğer taraftarlarımızdır. Onların görüş ve beklentileri bizim için önemlidir. Onlarla beraber her şeyi yapacağız,onlara rağmen hiçbir şeyi yapmayacağız. Mücadelemiz ve çabamız bu kentin gençlerinin mutlu olması için olacak. Kentimiz,genç nüfüs bakımından ülkemizin en şanslı ve verimli kentlerinden biridir. Sporu seven,destekleyen ve heyecan duyan bir gençlik potansiyeli var. İnşallah onlarla beraber güzel şeyler yapacağız,yeniden tarih yazacağız. Tüm halkımızdan ve taraftarlarımızdan destek bekliyoruz.

BASINA KARŞI ŞEFFAF OLACAĞIZ

Kulüp yönetmede,başarıya giden yolda ve kamuoyu ile doğru bağ kurma yolunda basın olmazsa olmazdır. Basın emekçilerinin kalbi her zaman kentimizin başarısı için atıyor,bunu biliyor.Bu mücadelede basın emekçilerinin yeri de önemlidir ve fazlasıyla önemsiyoruz.Basına karşı şeffaf olmayı esas alacağız. Yaptığımız çalışmaları ve kulübün güncel durumunu en şeffaf yollarla sizlerle paylaşacağız.Değerli basın emekçilerinden çalışmalarımızın başarıya ulaşması adına destek bekliyoruz.

FUTBOL TAKIMIMIZIN TEKNİK HEYETİ


TEKNİK DİREKTÖR BAYRAM TOYSAL :Uzun yıllar Kayserispor’da ve değişik takımlarda futbol oynamıştır. Teknik direktör olarak Yeni Malatyaspor ve Hatayspor başta olmak üzere bir çok takımda görev yaparak 2 takımı 3.Lig’den 2.Lig’e şampiyon olarak çıkarmıştır.

YARDIMCI ANTRENÖRLER: Çetin Demir,Atalay Kazancı.

FUTBOL TAKIMIMIZIN YAPTIĞI TRANSFERLER :
MEHMET ÖZDIRAZ (4 YILDIR TAKIMIMIZDA.KENDİSİYLE YENİDEN ANLAŞTIK.ORTA SAHADA GÖREV YAPIYOR)
İMDAT KILIÇ (TAKIMIMIZIN ALT YAPISINDA YETİŞTİ.ORTA SAHA)
GÖKHAN YENİGÜN (BODRUMSPOR’DAN GELDİ-MEVKİSİ KALECİ)
OSMAN TEPE (CİZRESPOR’DAN GELDİ-KALECİ)
DEVRİM AKSONGUR (HACETTEPESPOR’DAN GELDİ-STOPER)
KORAY ŞANLI (AMEDSPOR’DAN GELDİ-STOPER)
EMRE TOSUN (GALATASARAY’DAN GELDİ-STOPER)
EMRAH KİRAZ (ETİMESGUT BELEDİYESPOR’DAN GELDİ-ESKİ OYUNCUMUZ-STOPER)
TURGAY KIRCALI (KARŞIYAKA’DAN GELDİ-SAĞBEK)
OSMAN BAYRAKTAR (TOKAT ERBAASPOR’DAN GELDİ-SOLBEK)
VEDAT BUDAK (AYDINSPOR’DAN GELDİ-DİYARBAKIRSPOR’DA YETİŞTİ-ORTA SAHA)
ORHAN AĞSAY (PAZARSPOR’DAN GELDİ-DİYARBAKIRLI-ORTA SAHA)
ERCÜMENT BALIKÇI (AMEDSPOR’DAN GELDİ-ORTA SAHA
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 07:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER