Yolspor, Karar Aşamasında

Önümüzdeki sezon Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Yolspor’da yeni sezonla ilgili çalışmalara gelecek hafta başlanacağı bildirildi.

Yolspor, Karar Aşamasında
YOLSPOR KARAR AŞAMASINDA

Önümüzdeki sezon Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Yolspor’da yeni sezonla ilgili çalışmalara gelecek hafta başlanacağı bildirildi. Şu an için düşünme ve karar aşamasında olduklarını belirten Kulüp Başkanı İhsan Güç,daha sonra yeni sezonla ilgili çalışmalara başlayacaklarını bildirdi. Güç,”Bölgesel Lig için iyi bir takım oluşturmak düşüncesindeyiz. Şu an bununla ilgili değerlendirme aşamasındayız. Yönetim olarak teknik heyetle istişare ediyoruz. ‘Neyi,nasıl yapacağız?’ onun tartışmasını yürütüyoruz. Gelecek hafta fiilen çalışmalara başlamış olacağız. Bu işin bir de ekonomik boyutu var. Bölgesel Lig’e çıkınca maliyetler arttı. Bunlarla ilgili de çalışma yapıyoruz. En büyük destekçimiz her zaman olduğu gibi yine Bölge Müdürümüz sayın Şamil Gülen’dir.” dedi.

‘TESİSİ MUTLAKA HAYATA GEÇİRECĞİZ’

Seyrantepe’deki karayolları alanı içinde yapacakları tesis için proje hazırladıklarını da ifade eden Başkan Güç,bu tesisi sezon başlamadan bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Yolspor’un mücadele edeceği hiçbir alanda hedefsiz olamayacağını dile getiren Güç,”Tesisleşme en önemli hedeflerimizdendir. Güzel bir proje hazırladık. Proje hazırlamak zaten kurum olarak iyi yaptığımız bir konu. Bunu hayata geçireceğiz. Orada yeni yıldızlar yetişecek. Hedefsiz olamayız. Nasıl gençlerde her yıl Türkiye finallerine katılıyor ve amatörde geçen yıl Bölgesel Lig’e çıktıysak aynı inançla 3.Lig’e çıkmaya çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2013, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER