Yolspor Teknik Direktörü Tungaç: "Tarihi Bir Başarı Elde Ettik"

Diyarbakır Yolspor, Diyarbakır Süper Amatör Ligi'ni tarihi bir başarıyla tamamladı

Yolspor Teknik Direktörü Tungaç:
Diyarbakır Yolspor, Diyarbakır Süper Amatör Ligi'ni tarihi bir başarıyla tamamladı.

Oynadığı 22 maçın 22'sini kazanan Yolspor, bir sezonda oynadığı tüm maçları kazanan ilk takım oldu. Rakip fileleri 89 kez havalandıran turuncu siyahlı ekip, kalesinde sadece 9 gol gördü. Ligdeki en yakın rakibi ve lig ikincisi olan Bağlar Belediyespor'a 21 puan fark atan turuncu siyahlı ekip, sezonu 66 puanla lider tamamladı.

Yolspor Teknik Direktörü İbrahim Tungaç, başarının sırının çok çalışmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Sezon başından buyana disiplinli bir şekilde çalıştık. İdmanlarımızı aksatmadan ve rehavete kapılamadan işimizi yaptık. Sporcularımız da bu anlamda büyük bir özveri gösterdi. Sonuç olarak çok önemli bir başarıya ulaşıldı. Oynanan 22 maç ve elde edilen 22 galibiyet var. Bu tablo Diyarbakır Süper Amatör Ligi için tarihi bir başarıdır. Bu başarının altında birlik ve beraberliği var. Ayrıca kulübümüze ait tesislerin olması bizim için büyük bir avantaj oldu. İdman sıkıntısı yaşamadık. Yani bu anlamda şanslı bir kulübüz. Ama önemli bir faktörümüz de var. Bu da yönetimimizin iyi niyetli olması ve her türlü sorunumuza yönelmesidir. Bu nedenle kulüp başkanımız başta olmak üzere bütün yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.

Sezonu lider tamamlamaları nedeniyle Bölgesel Amatör Lige çıkma şansı yakaladık.Bismil Belediyespor ile baraj maçı oynayacağız. 28 Nisan Pazar günü oynanacak baraj maçını kazanan taraf, gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme hakkını elde edecek."

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2013, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER