YOLSPOR’DA ALT YAPI CANLANIYOR

Yolspor’da Alt Yapı çalışmlarına hız verdi

YOLSPOR’DA ALT YAPI CANLANIYOR
 Diyarbakır’da yıllar önce alt yapıya verdiği önemle bilinen Yolspor,yeniden alt yapıyı canlandırma kararı aldı. Antrenör Mızrak,”Özlediğimiz günlere geri dönüyoruz” dedi.

 

Yeniden Yoğunlaştı

 

Diyarbakır’ı BAL’da temsil eden kulüplerden Yolspor,alt yapı hamlesi gerçekleştiriyor. Yıllar önce alt yapıya verdiği önem ve yetiştirdiği sporcularla dikkat çeken,Türkiye şampiyonalarında önemli başarılar kazanmasıyla ün yapan Yolspor,alt yapı çalışmalarına yeniden yoğunlaştı.

Tüm yaş gruplarında çalışma başlattıklarını belirten alt yapı teknik sorumlusu Medeni Mızrak,amaçlarının alt yapıda yetiştirdiği oyuncularla örnek bir kulüp haline gelmek olduğunu söyledi.

 

‘Azimle ve Şevkle Çalışacağız’

 

Mızrak,”Yolspor yıllar önce alt yapıda marka bir kulüp olmuştu. Türkiye şampiyonalarında dikkat çeken ve önemli sporcular yetiştiren bir kulüp kimliğine sahipti. Son yıllarda bu anlamda biraz gerileme oldu. Şimdi asli pozisyonumuza geri dönüyoruz. Alt yapıyı yeniden canlandırıyoruz. Her şey farklı olacak. Azimle ve şevkle alt yapı çalışmalarına yoğunlaşıyoruz. Tüm yaş gruplarında seçmeler yaparak takımlar kuruyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER