Yolspor'da Eleme

Diyarbakır’ın BAL ekiplerinden Yolspor, yetenekli futbolcuları tespit etmek amacıyla 3 gün sürecek seçme yapacak.

Yolspor'da Eleme
YOLSPOR’DAN SEÇME ÇAĞRISI

Diyarbakır’ın BAL ekiplerinden Yolspor, yetenekli futbolcuları tespit etmek amacıyla 3 gün sürecek seçme yapacak. Teknik Sorumlu İbrahim Tumgaç,bölgedeki gençleri seçmelere katılmaya çağırdı.

YARIN BAŞLAYIP PAZAR’A SONA ERECEK

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Yolspor’da yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları devam ederken, iç transferde şampiyon kadroyu koruyan kulüp şimdi de kapılarını diğer kulüplerdeki yeteneklere açtı. 3 gün boyunca yapılacak seçmelerle kulübe genç isimler kazandırılmaya çalışılacak. 5 Temmuz Cuma günü başlayacak olan seçmeler 7 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek. Karayolları Bölge Müdürlüğü içinde bulunan Yolspor tesislerindse yapılacak seçmeler her gün saat 17.00’da başlayacak.

Yolspor Teknik Sorumlusu İbrahim Tumgaç, bölgedeki amatör kulüplerde forma giyen veya ilk kez futbolcu olmak isteyen gençlerden bu tarihi fırsatı değerlendirmelerini istedi.

TARİHİ FIRSATI DEĞERLENDİRİN

Tumgaç,”Yolsapor,alt yapıya verdiği önem ve yetiştirdiği futbolcularla marka haline gelmiştir. Bu anlayışın ürünü olan gençlerle geçen yıl büyük bir başarıya imza atarak Bölgesel Amatör Ligi’ne çıktık. Bu yıl bu ligde başarılı olmak istiyoruz. Tarih yazan genç kadromuzu takımda tuttuk. Onlara güveniyoruz. Bu aslanların yanına yenilerini monte etmek istiyoruz. Diğer kulüplerdeki gençlere veya lisanslı futbolcu olmayan ancak yeteneğine güvenen gençlere imkan yaratmak için seçme yapacağız. Her şey şeffaf ve adil olacak. Amacımız genç yetenekleri keşfetmek ve onları kulübümüze kazandırmaktır.” dedi.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2013, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER