Yolspor'dan futbol okulu

Diyarbakır Yolspor, geleceğin yıldız adaylarını tespit etmek amacıyla yaz futbol okulu çalışması başlattı. Yeni eğitim-öğretim yılı başına kadar devam edecek okulun çalışmalarına 100’e yakın öğrenci katılıyor.

Yolspor'dan futbol okulu
ÇALIŞMALAR HAFTA İÇİ YAPILIYOR

Diyarbakır’da futbol alt yapısı denilince akla gelen ilk kulüplerden olan ve geçen sezon bu bakış açısının ürünü olan gençlerden kurulu kadrosuyla Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkarak önemli bir başarıya imza atan şimdi de yaz futbol okulu açtı. Kulüp bünyesinde çalışan antrenörlerin nezaretindeki çalışmalara çocukların ilgisi de yüksek oldu. Futbol meraklısı 100’e yakın genç ve çocuğun katıldığı okuldaki çalışmalara 10-16 yaş grupları arasındakiler katılıyor.
Hafta içindeki 5 günde Yolspor tesislerinde yapılan çalışmalara katılanlara kulüp tarafından malzeme yardımı yapıldı.

GÜÇ :’AMAÇ ÇOCUKLARI MUTLU ETMEKTİR’

Amaçlarının çocuklara eğlenceli bir tatil dönemi yaşatmak ve yetenekli olanları kulübün bünyesine almak olduğunu belirten Yolspor Kulübü Başkanı İhsan Güç,çocukların tüm ihtiyaçlarının kulüp tarafından karşılandığını söyledi. Güç,”Yolspor’un gençlere ve alt yapıya bakış açısını kamuoyu biliyor. Bu anlayışa uygun olarak futbol okulu çalışması başlattık. Buraya gelen çocuklar arasında yetenekli olanları kulübümüze kazandıracağız. Diğer çocuklar da yaz tatilini eğlenceli şekilde değerlendirmiş olacak. İmkanlarımızı çocuklarımız için seferber ettik. Tek amacımız çocukların mutlu olmasıdır.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER