YORGUNLUK MU ETKİLEDİ?

Diyarbekirspor,2.haftada ele geçirdiği liderliği 5.haftada averajla kaptırdı. Takımdaki performans düşüklüğü endişelendiriyor. Teknik heyet ise iki haftada yapılan 4 maçın takımda yorgunluğa yol açtığı görüşünde.

YORGUNLUK MU ETKİLEDİ?
 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, namağlup ünvanını koruyor ancak zirvedeki yerini kaybetti.

İkinci haftada ele geçirdiği liderlik koltuğunda 3 hafta kalan Diyarbekirspor, Çarşamba günü  Ergene Velimeşespor’la 1-1 berabere kalarak zirveden indi.

Liderliği averajla Turgutluspor’a kaptıran Yeşil-Kırmızılı takım,1 Ekim Pazar günü ise aynı puana sahip olduğu Pazarspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Form Düşüklüğü Endişe Veriyor

Takımdaki performans düşüklüğü gelecek için endişe yaratıyor. Maçların ikinci yarılarında oyundan düşen Yeşil-Kırmızılı takım,yediği gollerin büyük bölümünü de oyunun bu bölümünde yedi.

Teknik heyetin son haftalardaki performans düşüklüğüne tedbir alması gerektiği ifade edilirken,bu durumun devam etmesi halinde puan kayıplarının devam edeceği uyarısı yapılıyor.

Bu arada Diyarbekirspor,1 Ekim Pazar günü oynayacağı Pazarspor maçı için bugün uçakla Trabzon’a,oradan da karayolu ile Rize’nin Pazar ilçesine geçecek.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER