YorumluYORUM!

haberyirmibir.com ; Sizlerde sesinizin duyulmasını istiyorsanız. Yazınızı yazın, bize gönderin yayımlayalım. Duygularınızı kamuoyuna ulaştıralım. Diyarbakır'da ki spor neden bu hale geldi? Sebepleri neler? Diyarbakırspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Yeni Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Lig'i ve Diyarbakır Amatör Ligleri ile ilgili içinizden geçenleri yazın sitemizde yayımlayalım. Yazdığınız makaleyi [email protected] adresine gönderin.

YorumluYORUM!
KÜME DÜŞEN TAKIMLAR MI ? KENT,STK,YÖNETİCİLER Mİ?

Diyarbakırspor ‘daki düşüş nedenleri;

1.% 50 Külüplerimizi yöneten yöneticiler;


Yönetime giren şahısların,bilgisizliği,tecrübesizliği, ve en acısı rant ,ihale, reklam için yönetime girmeleri.Protokollerde Bakana Bey’e,Vali’ye yakın olmak.İçazetle gelen yöneticilerin günlük başarıların peşinden koşmaları,altyapıda istkrara,tesisleşmeye,kurumlaşmaya önem vermemeleri.

2.% 25 İlde hakim 2 partinin çekişmesi ;


Diyarbakır ‘da mevcut iki partinin çekişmesi, Diyarbakırspor’u gayri meşru çocuk görmeleri çözümü ise kürtajda bulmaları.

3.% 20 Değişen taraftar profil ;


Konyaspor,Bursaspor,İ.B.Ş. maçlarındaki taraftarların vermiş olduğu kapanmaz yaralar. Ayrıca şampiyonluk gecesindeki kutlamalarında siyasetin spora karışması. Fenerbahçe maçındaki iddaa sebep maçı sabote etmeleri. Kentin batı göç vermesi,ilçelereden köylerden gelen nüfüsun taraftar profilini değiştirmesi.

Kente deki toplumun aldığı baskı ve siyasi tahrikleri sahaya yansıtması.

4.% 5 Yerel basın ;


Yerel basının çöple samanın birbirine karıştırması.Yöneticilerin arasındaki  çekişmeye taraf olmaları,küçük bir kesimde olsa onların kalemşörlüğünü yapmaları. Hatır uğruna rant uğruna belli bir kesime şirin görünmek için doğru bildiklerinin yazmamaları.Sırf eleştir olsun diye eleştir yapmaları.Kongre salonlarından gözükmeyen ,yardım gecelerinden kaçan şahıslara mikrofon uzatmaları görüş almaları bir diğer yanlış.

haberyirmibir.com ; Sizlerde sesinizin duyulmasını istiyorsanız. Yazınızı yazın, bize gönderin yayımlayalım. Duygularınızı kamuoyuna ulaştıralım. Diyarbakır'da ki spor neden bu hale geldi? Sebepleri neler? Diyarbakırspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Yeni Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Lig'i ve Diyarbakır Amatör Ligleri ile ilgili içinizden geçenleri yazın sitemizde yayımlayalım. Yazdığınız makaleyi [email protected] adresine gönderin.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2013, 16:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 11 yıl Önce

kardeşim kalemine sağlık ama benim için oranlar daha fazla. nedir bu oranlar hemen belirteyim.
%90 taraftardır. taraftar taraftar olsaydı amigolar kendi arasında ki rantın kavgasına dönmeyip takıma sahip çıksaydı. taraftar sağlam olsaydı ne basın yamuk yapabilirdi ne yönetici çünkü karşısında aslan gibi taraftar olacaktı. bakın ankaragücüne melih gökçeki istemediler karşısında durdular gönderdiler. bunun üzerine siyaset devreye girdi ve ankaragücünü onuru ile düşürdü. bizde ne var? taraftar önce yakut oleayayyy dedi yakut çıkınca sümer başkan diye bağırdı. neyse ki biri utandı bıraktıda diğerlerinde utanma da yok. ama onlarında statüsü yükseldi ya.aşağıdan protokole terfi ettiler. amigoluktan basınlığa..neyse sözün özü diyarbakir'da ciddi bir taraftar grubu olsa takım bu durumda olmazdı. taş atana engel olacak küfür atana engel olacak.bizde takım gol yiyince ilk başta bunlar başlıyor..

SIRADAKİ HABER