YUSUF YAĞMUR, AMED SFK’DAN GİDİCİMİ ?

Spor Toto 2.lig kırmızı gurubu takımlarından Amed Sportif Faaliyetler kulubünün başarılı futbolcularından Yusuf Yağmur (29) yeni sezonda kulübünde kalıp kalmayacağı henüz belirlenemedi.

YUSUF YAĞMUR, AMED SFK’DAN GİDİCİMİ ?
 Spor  Toto 2.lig kırmızı gurubu takımlarından Amed Sportif Faaliyetler kulubünün başarılı futbolcularından Yusuf Yağmur (29) yeni sezonda kulübünde kalıp kalmayacağı henüz belirlenemedi.

Yusuf Yağmur,yaptığı açıklamada, “ Ben Diyarbakır’lı bir futbolcuyum.2003 Yılında Diyarbakır İl Özel İdare Ayspor’da başladım. 4 Sezon sonra 2007 ‘de Alima Yeni Malatyaspor’a transfer oldum. Ordan’da 4 sezon sonra Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ’spor’a transfer oldum. Yani şimdiki Amed Sportif Faaliyetler kulubüne. Kulübümle görüştüm anlaşamadım. Bana üst liglerden transfer teklifleri geliyor. Onları değerlendiriyorum. Geçen sezon takımımda başarılı bir sezon geçirdim 14 Asist yaptım 12 ‘de gol attım. Buda bir futbolcu için başarıdır bence. Her şey ilerleyen günlerde netleşecektir. Diyarbakır’da tatilimi köyümde geçiriyorum.Tarlalarımda çalışıyorum. Sezon açılana kadarda zamanımı değerlendiriyorum. Futbolü çok seviyorum “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER