YUSUF YAĞMUR,AMEDSPOR'A DÖNDÜ

Geçen sezon Amedspor'dan olaylı şekilde ayrılan Yusuf Yağmur,Nurullah Edemen'den basın yoluyla özür diledikten sonra Amedspor'a geri döndü.Kulüp tarafından henüz açıklanmayan bu gelişme,taraftar sitelerinde paylaşıldı.

YUSUF YAĞMUR,AMEDSPOR'A DÖNDÜ
 Geçen sezon olaylı şekilde Amedspor’dan ayrılarak Diyarbekirspor’a transfer olan Yusuf Yağmur konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Yusuf Yağmur’un yeniden eski takımı Amedspor’a döndüğü,geri dönüşün de teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak’ın “Yusuf’u yeniden kazanmalıyız” sözleri üzerine yönetim tarafından onaylanarak sağlandığı bildirildi.

Geçen sezon Amedspor yönetimi ve Başkan Nurullah Edemen’in  aleyhine yaptığı olay açıklamalarla dikkat çeken  Yusuf, geçtiğimiz günlerde açıklama yaparak o süreçte yanlış yaptığını ifade ederek Amedspor camiası ve Edemen’den özür dilemişti.

Geçen sezon çapraz bağları kopan ve bu yüzden ameliyat olan Yusuf,sezonun büyük bölümünde sahalardan uzak kaldı. Sakatlığı geçen ve çalışmalara başlayan 31 yaşındaki futbolcu,kendisine tekrar şans veren Amedspor’da yeniden çıkış yakalamak istiyor. 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2018, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER