İkinci Hafta Başladı

Surlar Ligi'nde ikinci hafta maçları başladı. Dün oynanan iki mücadeleden toplam 13 gol seyreden seyirciler adeta gole doyarken, turnuvanın en farklı galibiyetini Çınarspor elde etti.

İkinci Hafta Başladı
Surlar Ligi'nde ikinci hafta maçları başladı.
Dün oynanan iki mücadeleden toplam 13 gol seyreden seyirciler adeta gole doyarken, turnuvanın en farklı galibiyetini Çınarspor elde etti.

Günün ilk maçında Seyrantepe'de karşı karşıya gelen Fis Ovası , Amed Alipaşa'yı 3 - 2 lik skor ile geçerken ilk galibiyetini elde etti. Fis Ovası puanını 3'e yükseltirken, Amed Alipaşa henüz puan ile tanışamadı.

Günün ikinci maçı ise Çınarspor ile Gökkuşağı arasında oynandı. Mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen Çınarspor, rakip ağlara tam 6 gol gönderdi. 90 Dakika sonunda sahadan 6-2 'lik galibiyetle ayrılan Çınarspor ligdeki ilk galibiyetini elde ederken, rakibi Gökkuşağıspor'da henüz puan ile tanışamayan bir başka ekip oldu.

HEYECAN BUGÜNDE DEVAM EDECEK

Seyrantepe'de yer alan Sentetik Saha'da oynanan Surlar Ligi heyecanı bugünde devam ediyor. 18.30 ' da Botanspor ile Amidcan karşı karşıya gelirken 20.00'da ki mücadelede de Cezaevi ile Kralspor karşı karşıya gelecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2013, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER