D.BAKIRSPOR A.Ş BAŞKANI BABASINI KAYBETTİ

Diyarbakırspor A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı’nın babası Mehmet Yapıcı bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

D.BAKIRSPOR A.Ş BAŞKANI BABASINI KAYBETTİ
Diyarbakırspor A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı’nın babası Mehmet Yapıcı bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İki gün önce rahatsızlanarak Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mehmet Yapıcı, durumunun ağırlaşması üzerine Dicle Üniversitesi Hastaneleri’ne sevk edildi. Burada yoğun bakım ünitesine kaldırılan 78 yaşındaki Mehmet Yapıcı,iki gün boyunca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

VASİYETİ ÜZERİNE SİLVAN’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Mehmet Yapıcı’nın cenazesi, vasiyeti üzerine Cuma namazından sonra memleketi Silvan’da toprağa verilecek. Merhum için Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Şaklatlılar Yas Evi’nde taziyelerin kabul edileceği açıklandı.
Diyarbakırspor A.Ş’den yapılan açıklamada, vefattan duyulan üzüntü dile getirildi. Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı’nın imzasıyla yapılan açıklamada,”Sayın Mehmet Yapıcı’nın vefatını üzüntü ile öğrenmiş durumdayız. Diyarbakırspor A.Ş olarak merhuma yüce Allah’tan rahmet,başta İhsan Yapıcı olmak üzere ailesine ve yakınlarına da başsağlığı dileriz.” denildi. 
Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER