Diyarbakır'da Başbakan Erdoğan'a Destek Gösterisi

Diyarbakır'da bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri Ak Parti İl Başkanlığı önünde toplanarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklaması yaptı.

Diyarbakır'da Başbakan Erdoğan'a Destek Gösterisi
 Diyarbakır'da bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri Ak Parti İl Başkanlığı önünde toplanarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklaması yaptı. Sivil toplum örgütleri adına konuşan Ahmet Miktad Güneş, "Seçilmiş bir irade, ancak seçimle, seçmen iradesiyle gitmelidir. Bunun dışındaki bütün yöntemler illegaldir. Başta Kürt sorunu olmak üzere sorunlarımızın çözümü güçlü demokrasi, güçlü iktidardan geçmektedir" dedi.
Diyarbakır Ak Parti il binası önünde asılı olan 'Haydi Diyarbakır büyük oyunu bozalım, Diyarbakır'da tarih yazalım' pankartı altında toplanan grup, BaşbakanRecep Tayyip Erdoğan'a destek verdi. Bakanların istifasına neden olan, yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili açıklamayı ise Dünya Demokrasi Hareketi DiyarbakırŞube Başkanı Ahmet Mikdat Güneş okudu. Bir toplum mühendisliği edasıyla Ak Parti iktidarını devirmeye yönelik atılan adımları toplum olarak kaygıyla izlediklerini belirten Ahmet Mikdat Güneş şunları söyledi:

"Cemaat üzerinden başlatılan ve hali hazırda cemaati de aşmış görüntüsü veren bu küresel operasyonu hepimiz tanıyoruz. 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül ve 28 Şubat'ta darbe yapan güçlerin, 17 Aralık'ta da darbe yapmaya çalıştıkları açıktır. Bu ülkede yeni bir darbe teşebbüsüne göz yummayacağız. Buradan bir daha ilan ediyoruz ki, ülkemizde sorunların çözümü demokrasidir. Demokrasinin adresi ise sandıktır. Başta Kürt sorunu olmak üzere, sorunlarımızın çözümü güçlü demokrasi ve güçlü iktidardan geçmektedir. Halk kimi iktidara getireceğini bildiği gibi, kimi iktidardan göndereceğini de bilmektedir. Bunun dışındaki hiç bir iktidar değiştirme yöntemi halkımız tarafından artık kabul görmeyecektir."

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2013, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER