Diyarbakırlı Basın Mensupları İzmir'de Ağırlanacak

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nce Diyarbakır’da görevli medya mensupları, 6-8 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de ağırlanacak.Basın-Yayın ve Enformasyon Diyarbakır İl Müdürü Melik Akaslan, İzmir ve Diyarbakır...

Diyarbakırlı Basın Mensupları İzmir'de Ağırlanacak
Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nce Diyarbakır’da görevli medya mensupları, 6-8 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de ağırlanacak.

Basın-Yayın ve Enformasyon Diyarbakır İl Müdürü Melik Akaslan, İzmir ve Diyarbakır arasında dostluk ve işbirliğinin artırılması amacıyla gezi gerçekleştirileceğini bildirdi. İki kentte görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları arasında kaynaşmayı sağlamak istediklerini ifade eden Akaslan, "Amaç iki kentte görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları arasında kaynaşmayı sağlamak, basın alanındaki işbirliğini geliştirmek, bölge halkları arasında önyargılar ve yanlış anlaşılmaları gidermek, dayanışma ve kardeşlik duygularını artırmak, iller arasında milli birlik ve beraberlik duygularını perçinlemektir. Gezinin, medya mensupları arasında çözüm süreciyle ilgili karşılıklı görüş alışverişi açısından da önemli olacağı düşünülmekte ve değerlendirilmektedir" dedi.

Genel Müdürlük koordinatörlüğünde, Basın-Yayın ve Enformasyon İzmir İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde yapılacak gezi kapsamında 7 Mayıs Salı günü, İzmir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ve bazı basın kuruluşları ziyaret edilecek. Şehir turundan sonra akşam yemeğinde İzmir'deki basın mensuplarıyla bir araya gelinecek, 8 Mayıs Çarşamba günü de Efes, Meryem Ana Evi ve Kuşadası gezisiyle program sonlanacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER