Osman Dengiz Kulp Ziraat Odasını Ziyaret Etti

Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediye Başkan aday adayı olan Osman Dengiz, Kulp Ziraat Odası'nı ziyaret etti.Ziyaretlerinde vatandaş ile barışık bir belediye yönetimi getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan...

Osman Dengiz Kulp Ziraat Odasını Ziyaret Etti
Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediye Başkan aday adayı olan Osman Dengiz, Kulp Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

Ziyaretlerinde vatandaş ile barışık bir belediye yönetimi getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Osman Dengiz, belediyenin halka sorun arttırıcı değil, sorunlarını arıtıcı bir politika izlemesi gerektiğini ifade etti. Dengiz, "BDP'den belediye başkanı olmak için aday adaylık başvurusunu yaptım. Eğer seçilirsem, halkıma laik olmaya çalışacağım. Halkım için çok güzel projelerimde var. Projelerim dosyamın içinde mevcut, partime sundum. Benim ilk hedefim ilçenin su sorunu çözmek olacak ve ilçeme ilk projemi su ile başlayacağım. İmar sorunu ciddi bir sorun. İlçe merkezinde bulunan yapıların yüzde 80'ni kaçak yapılardan oluşmaktadır. Bu sebeple bir imar projesini de hazırladım. Anadilde eğitim verecek bir okul açmak istiyorum arsasını da ben kendim tahsis edeceğim. Allah izin verirse ben ilçeme güzel şeyler getirmek istiyorum" dedi.

Kulp Ziraat Odası Başkanı Kenan Akdeniz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Osman Dengiz abimiz ilçemizin en büyük çiftçilerinden, odamızın da kuruluşundan bu yana kayıtlı çiftçilerimizden biri. Bu güne kadar da her daim tarımsal sorunlar olsun, ilçenin diğer ekonomik sorunları olsun, toplumsal sorunlar olsun, bireysel sorunlar olsun bire bir bilen biri ve bu sorunların çözümünde de sürekli ter döken bir abimiz. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER