Sibel Can Mutlu Kaya'yı ziyaret etti

Diyarbakır'da başından vurulan Mutlu Kaya'yı ziyaret eden Sibel Can, Kaya'nın ablası Dilek Zengin'e sarılarak ağladı.

Sibel Can Mutlu Kaya'yı ziyaret etti
 Bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasıyla tanınan ve önceki gün uğradığı silahlı saldırıda başından ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'nın, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Can, 30 Mart'ta Ergani'de çalıştığı okul kantininde görüştüğü ve seslendirdiği şarkıyı beğenerek televizyon kanalındaki ses yarışmasına katılmasını sağladığı Kaya için Diyarbakır'a geldi. Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Hikmet İyem ile görüşen Can, Kaya'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

ABLASINA SARILARAK AĞLADI

Görüşmeye katılan Kaya'nın ablası Dilek Zengin'e sarılarak gözyaşı döken Sibel Can, geçmiş olsun dileğinde bulundu. İyem ile basına kapalı görüşen Can, daha sonra Kaya'nın tedavisinin sürdüğü yoğun bakım ünitesine geçti.

"İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM"

Hastane çıkışında açıklama yapan Sibel Can, Kaya'nın durumuyla ilgili gerekli açıklamanın, hastane yönetimi ve doktorları tarafından yapılacağını ifade etti.

Can, "Ben Mutlu'yu çok kötü bekliyordum. Tabii ki şu anda uyuyor. Beni görmedi ama ellerini tuttum. İyi olacağına umut ediyorum" dedi. Sibel Can, baba Mehmet Kaya ile bir süre görüştü.

PROGRAM YAYINDAN KALDIRILDI

Bu arada Sesi Çok Güzel isimli programın, kanal tarafından apar topar yayından kaldırıldığı öğrenildi.

Düşük reytingler ve maliyet ile ilgili yaşanan sorunlar, büyük iddialarla başlayan programın sonunu getirdiği ifade edildi.

Jüri üyeliğini Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen’in; sunuculuğunu ise Emre Karayel’in üstlendiği şarkı yarışması, böylece 13 Mayıs akşamı yayınlanan 5. bölümüyle ekranlara apar topar veda etmiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER