TUGİK ERDOĞAN'I ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral başkanlığındaki işadamı heyetini kabul etti.

TUGİK ERDOĞAN'I ZİYARET ETTİ
 Bu önemli görüşmeye TÜGİK Yönetim Kurulu ve Erhan Özmen başkanlığındaki TÜGİK Yüksek İstişare Konseyi ile birlikte Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu Başkanı Sayın Abdulkadir AKBOZ ve  Diyarbakır’ı temsilen Güneydoğu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Tanzer Polat YILMAZ’da katıldı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan heyete hitaben; “Geçmişte siyasi istikrarsızlıklar, sosyal sorunlar ve ekonomik kırılganlıklar bizlere ciddi sıkıntılar yaşattı. Ama son 12 yıl içinde çok şey değişti ve bütün bu sıkıntılar geride kaldı. Daima ekonomiyle bürokrasiyi birlikte yükseltmenin çabası içinde olduk. Türkiye eski Türkiye değil. Artık yeni Türkiye var. Eski Türkiye hayaliyle yaşayanlar boşuna bekliyor. Ülkemizin daha da büyümesi için siz genç girişimcilere önemli görevler düşüyor. Türkiye’nin geleceği sizlersiniz.  Sizlerden Çözüm Süreci’ne daha çok destek bekliyorum. Ciddi teşvikler verdiğimiz 5. Bölge, 6. Bölge’de yatırımlar yapmanızı bekliyorum.” diye konuştu.
 
Kabülde söz alan Güneydoğu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Tanzer Polat YILMAZ, bölge olarak öncelikli gündem maddelerinin “Çözüm Süreci” olduğunu belirterek bu konuda en önemli dayanaklarından birinin bu ülkede “ Ne olursa olsun bu işi bitireceğim.” diyen bir Cumhurbaşkanı’nın varlığı olduğunu ifade etti. Bu süreçte sivil toplum kuruluşlarının siyasetçilerin işlerini kolaylaştıracak sosyal ve ekonomik projeleri hayata geçirmesi gerektiğini vurgulayan YILMAZ, Sayın Cumhurbaşkanı’ndan bu konudaki görüş ve önerilerini aldı.
Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER