YALANA GEREK VAR MIYDI SEVGİLİ TURKCELL?

 TURKCELL bir kez daha insanların güvenini sarstı ve ne denli kaliteli bir kurum olduğunu ispatladı. Teşekkürler Turkcell sana inanıp, güvendiğimiz ve bir kez daha inancımızı sorgulamamıza sebep olduğun için.

 Geçtiğimiz günlerde bölgede yaşanan olaylardan dolayı mağdur olan vatandaşa yönelik Turkcell ve YÖN HUKUK BÜROSUNUN yaptığı uygulamayı gündeme getirmiştim ve vatandaşın sesine ses olmalarını talep etmiş, şikayetleri de gündeme taşımıştım.

 Bu köşe yazımın ardından Turkcell Genel Müdürlüğünden birkaç defa aranarak bilgilendirildi.

Yapılan aramalarda konuşan şahısların donanımlı ve nazik olduğunu düşündüm ve söylemlerini dinledim. Şahsıma söylenenleri aynen aktarıyorum: “Bizi bu noktada eksikliğimizden dolayı bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Turkcell olarak yaşanan gerilimli ortamdan dolayı icra dosyalarını askıya aldık ve işlem yapmayacağız. Bizi böylesi hassas bir konuda bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Turkcell olarak üzerimize düşeni yapacağız” dediler.

 Söylemler çok hoşuma gitti ve akabinde teşekkür ve duyarlılıklarına yönelik bir paylaşım yaptım, tebrik ettim. Buraya kadar her şey güzel, Diyarbakır’da yaşayan vatandaşlar da aynı taktiri gösterdiler.

 Gel gelelim daha bu görüşmenin üzerinden birkaç gün geçmeden 0212 alan kodu ile sürekli arayan YÖN HUKUK BÜROSU adındaki firma mağdur vatandaşların cep telefonlarına şöyle bir mesaj gönderdi: “ Sayın ….. ……, Turkcell dosyanıza ödeme yapmadığınız için ….. ilçe/…. Şehirdeki adresinize haciz işlemleri için gelinecektir. 0212 906 03 56 /Yon hukuk”

 Şimdi, koskoca dünya devi, bilişim ve iletişim alanından gururla söz eden, her fırsatta insanlığa verdiği destekten söz eden TURKCELL gibi bir kuruma yakıştı mı? Bu yalanın amacı neydi? Vatandaşlara icra işlemlerini askıya aldıklarını beyan ettikten sonra bu mesajları göndererek ne yapmaya çalışıyor TURKCELL? Sizi ciddiye alıp dinlediğimiz için özür diliyoruz, sizi profesyonel ve kaliteli gördüğümüz için, inandığımız, güvendiğimiz için bir kez daha özür diliyoruz. Helal olsun, iyi ki varsın TURKCELL. Ne denli ilkeli bir duruş sergilediğinizi bir kez daha gösterdiniz bize. Sağ olun, var olun.  Yakışmadı üzerine bu yaptığın bilmiş ol. 

Saygılarımla

[email protected]

YORUM EKLE