15 Temmuz şehitleri mezarları başında anıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle darbe girişimi sırasında şehit olan Özel Harekat Polisi Halit Gülser ve Askeri Çoban'ın kabirlerini ziyaret etti, ailelerine başsağlığı diledi.

15 Temmuz şehitleri mezarları başında anıldı
 15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olanlar mezarları başında anıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen anma etkinliğine, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, 8. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Barbaros Kasar, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Diyarbakır Milletvekilleri Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Diyarbakır Emniyet Genel Müdürü Tacettin Aslan, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, şehit yakınları, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Atilla ve beraberindekiler, ilk önce 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Özel Harekat Polisi Halit Gülser'in Dicle ilçesi Pekmezciler Mahallesi’ndeki kabrini ziyaret ederek dua etti, karanfil bıraktı.

Daha sonra Ergani ilçesinde şehit Askeri Çoban'ın kabrini ziyaret eden Başkan Atilla ve beraberindekiler, şehit Çoban için dua ettiler.

Başkan Atilla, ziyaretler sırasında şehitlerin aileleriyle yakından ilgilendi, baş sağlığı dileyerek onlarla bir süre sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2018, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER