20 kişilik ihraç listesinden onun da adı çıktı!

Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle görevden uzaklaştırıldı.

20 kişilik ihraç listesinden onun da adı çıktı!
 İçişleri Bakanlığı'nca, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilen, 20 mülki idare amiri önceki gün görevden uzaklaştırıldı.

Görevden uzaklaştırılan mülki idare amirleri arasında Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir ile Dicle Kaymakamı Feremez Babat'ın da olduğu öğrenildi.

FETÖ'DEN İHRAÇ EDİLEN HAKİME EVLİLİK TEKLİFİ İDDİASI

Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, daha önce FETÖ soruşturmasında görevinden ihraç edilen Vergi Mahkemesi Hakimi F.Ç.'ye avukat aracılığıyla evlilik teklifi yapıp, yüzük gönderdiği iddialarıyla gündeme gelmişti. Demir haberleri yalanlamıştı.

Demir hakim F.Ç ile hemşehri olduğunu ve yaklaşık 3 aydır görüştüğünü belirterek “Kendisiyle görüşüyordum. Babasını da tanırım. Ancak gözaltında evlenme teklifi yaptığım yönündeki iddialar tamamıyla gerçek dışı. Hem evlenme teklifi yapmak suç değil. Ne var bunda evlenme teklifi yapmış da olabilirdim. Sayın Cumhurbaşkanımız evlenmeyi öğütlemiyor mu? Ben de Allah rızası için evlenmek istiyorum. Ama bu haber tamamen beni ve devleti yıpratmayı amaçlayan çevreler tarafından ortaya atılan bir iddia. Ben kentin emniyetinden sorumlu vali yardımcısıyım. Haber maksatlı olarak karalama amaçlı” demişti.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 21:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER