AK Parti'den Diyarbakırlı Çocuklara Bayram Hediyesi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, kardeş şehir seçtiği Diyarbakır’daki 5 bin çocuğa bayram kıyafeti dağıttı.

AK Parti'den Diyarbakırlı Çocuklara Bayram Hediyesi
 AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, kardeş şehir seçtiği Diyarbakır'daki 5 bin çocuğa bayram kıyafeti dağıttı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, "Diyarbakır'ı terörden ve terör anlayışından temizleyeceğiz" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Ulu Cami önünde iftar programı düzenleyerek, binlerce vatandaşa iftar veren AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, kardeş şehir seçtiği kentteki çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul İl Başkanlığı, bu kez de kentteki 5 bin çocuğu, bayram kıyafeti dağıtarak, sevindirdi. AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nın belirlediği çocuklar, kıyafetlerini bir alışveriş merkezinde düzenlenen programla aldı. Programa, AK Partiİstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar ve çok sayıda partili katıldı.

Burada konuşan İstanbul İl Başkanı Temurci, AK Parti İstanbul teşkilatları olarak bu yılın başında, "Dostluk eli, yardım seli" adlı bir kampanya başlattıklarını belirterek, 20 bin aileye yardım kolisi dağıtmak için çalışma yaptıklarını kaydetti. Temurci, "Bu kampanyanın bir bölümü Bayırbucak'tan gelen kardeşlerimiz, bir bölümü de Güneydoğu'daki kardeşlerimiz için. Diyarbakır teşkilatımızla birlikte 5 bin çocuğa bayram sevincini bugünden yaşatma kararı aldık. Kendilerine 60 liralık çek verdik. Diyarbakır'da 20 bin ihtiyaç sahibi ailemize dağıtılmak üzere koli çalışması yaptık. O kolileri ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtacağız. Bayram içerisinde 10 bine yakın aileye bu koliler dağıtılacak. Her bir koliye de 25 liralık ilave bir kart vereceğiz. Burada Diyarbakır-İstanbul kardeşliğini göstermeye geldik. Bu çalışmalarımız devam edecek. Sur'dan ve farklı yerden taşınan mağdur aileler için Ramazan sonrası, mutfak malzemesi yardımımız olacak. Diyarbakır'ı terörden, terör anlayışından her geçen gün bira daha temizleyeceğiz" dedi.

Çeklerini alan çocuklar ise mağazalara koşarak, alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşadı. Çocukların sevinci gözlerinden okundu. 
Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2016, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER