AK Parti'li Altaç'tan Çermik'e Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu, Oya Eronat ve il yöneticileriyle birli Çermik’te esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti'li Altaç'tan Çermik'e Ziyaret
 Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Ak Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu, Oya Eronat ve il yöneticileriyle birli Çermik'te esnaf ziyaretinde bulundu.

Çermik ilçesini ziyaret eden Ak Parti'li heyet, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek talebinde bulundu. İlçedeki esnafla bir araya gelen Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, il teşkilatı olarak esnafla dayanışma içerisinde olduklarını söyledi. Altaç, "İl ve ilçe teşkilatları olarak her fırsatta esnafımızla bir arada olma çabası içindeyiz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, onları dinliyoruz. Görüş, öneri ve eleştirilerini alıyoruz, dertlerini dinliyoruz. Bu ziyaretlerde en önemli şey hemşehrilerimizle bir arada olabilmek, onların halini, hatırını sorabilmektir Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecek" dedi.

Çözüm sürecindeki gelişmeleri esnafla paylaşan Altaç, "30 yıldır Türkiye'nin kanayan yarasını durdurmak için hepimizin bu sürece destek vermesi gerekiyor. Hep birlikte huzur ve mutluluk içinde yaşamak için ülkemizi karıştırmaya çalışanlara, huzurumuzu bozmaya çalışanlara, itibar etmemeliyiz. Ak Parti iktidarı, bugüne kadar hiçbir siyasi partinin yapamadığı veya yapmaya cesaret edemediği, çözüm sürecine getirmiştir. Allah'ın izniyle birlik ve beraberlikle akan kanı durduracağımıza inanıyorum. Ak Parti iktidarı, bugüne kadar hiçbir siyasi partinin yapamadığı veya yapmaya cesaret edemediği, çözüm sürecini başlatmıştır ve çözüm süreci esnafımızın desteği ile başarıya ulaşacaktır" diye konuştu.

"10 AĞUSTOS ÜLKEMİZ İÇİN BİR MİLAT OLACAKTIR"

Ak Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ilçe esnafından destek isteyen Altaç, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ana konusu milletin iradesinin halka hakim olmasıdır, yeni Türkiye'nin oluşumunda Cumhurbaşkanlığı makamının milletin temsilcisi olmasıdır. 10 Ağustos ile artık askeri darbelerin, muhtıraların dönemi tamamen kapanacaktır. 10 Ağustos ülkemiz için bir milat olacaktır. Bölge halkımız Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyor. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilirse, hizmetlerine devam edecektir. Bunu 12 buçuk yıllık Ak Parti geçmişine baktığımızda çok net bir şekilde görürüz. Bizim önceliğimiz 77 milyon insanın demokrasi çerçevesinde barışı, kardeşliği, refahı ve güvenidir" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER