Ak Partili İçten'den Beyazay Derneğine Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi'ni ziyaret etti.

Ak Partili İçten'den Beyazay Derneğine Ziyaret
Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi'ni ziyaret etti.

Beyazay Diyarbakır Şubesi'ne ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Şube Başkanı Nezihe Kent'i yapmış olduğu çalışmalarından dolayı tebrik etti. İçten, her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu belirterek engelli vatandaşlara her türlü maddi ve manevi yardımda bulunabileceklerini söyledi. Gerçekleştirilen ziyarette İçten, kendisinin siyasi kimliğini geride bırakarak insani durumunu göz önünde bulundurup yerel yöneticilerin engelliler için yapı çalışmalarını hazırlaması gerektiğini vurguladı. AK Partili İçten, "Bütün engelli vatandaşlarımıza kültürel anlamda da farklı kültürel değerlerde de faaliyetleriniz var. Bu Diyarbakır için çok anlamlı. Zaten Beyazay Derneği de Türkiye'de kendini ispatlamış çok geniş bir aile, yaptıklarını da izliyoruz. Görme engelli ve fiziksel özürlü olan bir vatandaşımızın evinden çıktığında sosyal hayata dahil olup akşam eve hiç kimsenin yardımı olmadan dönebilmesi bence insani, ahlaki ve dini bir görevimizdir" dedi.

İçten dernek üyeleriyle bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2014, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER